Z jakiego kraju jest DARTMOOR
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jak by sie ktos pytal to mistrz polski jezdzi (o ile chodzi o 4X)na DC. A Remek wygral generalke Superligi a nie MP. Od 2 Sezonow dla Dartmoora jezdzi Piotr"Frutis"Solarski. Czasami jezdze na jego rowerku i jest swietny. Jak narazie nie zlamal jeszcze zadnej ramy. Mysle ze Dartmoor to dobra marka jesli chodzi o ta klase sprzetu.
www.chr.rybnik.pl
z tego co slyszalem, to frutis polamal juz dartmoor'a :] oprocz niego w team'ie jezdzi jeszcze remek ktory wygral generalke superligi. Ogolnie to calkiem fajne rzeczy maja, kiedys nawet sie ramka interesowalem, ale odciagnely mnie od nieg zintegrowane stery.
dwa skarby razem http://img105.imageshack.us/my.php?image=dsc00032qu9.jpg
-
- Kontakt:
Ja wiem czy takie genialne ;p w pierwszym łożyska padły po miesiącu a drugi po miesiącu coś ciężko się kreci :PP ale i tak myśle że lepszego w tej cenie nei ma więc jak najbardziej polecam :) co do ram to nei wiem, ale korby dartmoora są całkiem dobre :) a siodło sie troche podarło niestety i kaleczyło nogi, ja sobie obiłem je białą skórą i jest świetne - zdjęcie znajdziecie w moim albumie :) Ogólnie uważam dartmoora za dobrą firme :)psycho144 pisze:szajs ?! Dla mnie bdb. firma ;) chodz nic od nich nie mam ... ale suporty sa genialne :) napewno
http://www.pinkbike.com/photo/1041682/ - riding || any questions?? gg:8735346
-
- Kontakt:
Chrabał chyba mnie nie zrozumiales, mialem na mysli to ze nie mozna traktowac marek takich jak Dartmoor (do ktorego osobiscie nic nie mam) ktore naleza do jakiejs firmy i tylko kupuja gotowe produkty. i np Easton, Hope czy Shimano ktore maja wlasne laboratoria w ktorych sa projektowane i testowane nowe komponenty, opracowywane nowe rozwiazania itp.
-
- Kontakt:
Aha, w tym sensie... to się zgadzam, aczkolwiek czy faktycznie w przypadku dartmoora są to gotowe produkty, występujące również pod innymi markami? - tego nie wiem, nie wnikałem nigdy w ich ofertę. Wiadome jest że tajwan klepie wszystko w kosmicznych ilościach dla tysięcy producentów, ale produkt ze znaczkiem jednej firmy, wyglądające tak samo jak produkt innej firmy może być wykonany z innego materiału, o duzo wyższej jakości, dlatego pozory moga mylić.muras pisze:Chrabał chyba mnie nie zrozumiales, mialem na mysli to ze nie mozna traktowac marek takich jak Dartmoor (do ktorego osobiscie nic nie mam) ktore naleza do jakiejs firmy i tylko kupuja gotowe produkty...
http://img134.imageshack.us/img134/3203/1ffbb5e0ac.jpg
-
- Kontakt:
uzasadnic??
prosze bardzo.
rama nie jest ciekawa juz jeździlem na kilaku setach z róznymi amorkami, kołami itp i zawsze bylo do dupy, czesci nie wzbudzaja mojego zaufania, i tegfo nie musze tłuamczyc taka moaj opinia i mój gust, ramki pekaja, nie wygladaj dobrze nie mówiac juz o czyms takim jak haczące korki ale to inna sprawa, pozatym co za głupota nazywac rame street style?? co to ma wspólnego ze streetem?? nawetr poziomych haków niema...
a obręcze cigle słysze ze komus sie gną, sam na wlasne oczy widzialem ja sie gnie na 24 calach przy fufanu, gdzie moa vuelta wytrzymuje juz ponad rok katowania bez naciagania szprych i nic...
wystarczy?
pozatym co sie mam tłuamczyc nie podoba mi sie i nikomu nie polecalem i nie bede polecał.
prosze bardzo.
rama nie jest ciekawa juz jeździlem na kilaku setach z róznymi amorkami, kołami itp i zawsze bylo do dupy, czesci nie wzbudzaja mojego zaufania, i tegfo nie musze tłuamczyc taka moaj opinia i mój gust, ramki pekaja, nie wygladaj dobrze nie mówiac juz o czyms takim jak haczące korki ale to inna sprawa, pozatym co za głupota nazywac rame street style?? co to ma wspólnego ze streetem?? nawetr poziomych haków niema...
a obręcze cigle słysze ze komus sie gną, sam na wlasne oczy widzialem ja sie gnie na 24 calach przy fufanu, gdzie moa vuelta wytrzymuje juz ponad rok katowania bez naciagania szprych i nic...
wystarczy?
pozatym co sie mam tłuamczyc nie podoba mi sie i nikomu nie polecalem i nie bede polecał.
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
Na 2007 rok bedzie nowy model ramy, bedzie to ramka do 4x. Ma ona bardzo cienkie rurki ale nie jest stalowa. jej plusem bedzie niska waga( cos okolo 1850g). Cena tez nie powinna byc wysoka bo to Dartmoor. Ma ona swietne katy i jest bardzo szybka. Mysle ze osoby ktore postanowia zakupic nowy model ramki Dartmoora beda z niej zadowoleni
www.chr.rybnik.pl