Z jakiego kraju jest DARTMOOR

Michal_KRK
Kontakt:

Post autor: Michal_KRK »

Lisek-Tm ze sztycy średnio jestem zadowolony bo po 1 dniu jazdy była do naprawy ;]
babolfr
Kontakt:

Post autor: babolfr »

zgadzam sie z Pawianem. I nie ma tu nic do rzeczy że jest to Polska marka. Jest poprostu dupna a mistrz polski na jej jeździ bo dartmoor go sponsoruje. Zapytaj sie go lepiej ile już ich połamał
tanie części, ciuchy, kaski, ochraniacze troya, foxa, thora itdi... 4920194
sebonk
Kontakt:

Post autor: sebonk »

moze chodzilo o Remka Oleszkiewicza ktory faktycznie jezdzi na dartmorze z tym ze on superlige wygral a nie dircik
Miodożer.
Spawacz666
Kontakt:

Post autor: Spawacz666 »

Mam piaste, kiere, mostek i rame dartmoora...zadnych problemow i ladny wyglad...polecam
bukkake & farmsex .... tony.pl & xnxx.com
Elvis87
Kontakt:

Post autor: Elvis87 »

Jak by sie ktos pytal to mistrz polski jezdzi (o ile chodzi o 4X)na DC. A Remek wygral generalke Superligi a nie MP. Od 2 Sezonow dla Dartmoora jezdzi Piotr"Frutis"Solarski. Czasami jezdze na jego rowerku i jest swietny. Jak narazie nie zlamal jeszcze zadnej ramy. Mysle ze Dartmoor to dobra marka jesli chodzi o ta klase sprzetu.
www.chr.rybnik.pl
Durf
Kontakt:

Post autor: Durf »

z tego co slyszalem, to frutis polamal juz dartmoor'a :] oprocz niego w team'ie jezdzi jeszcze remek ktory wygral generalke superligi. Ogolnie to calkiem fajne rzeczy maja, kiedys nawet sie ramka interesowalem, ale odciagnely mnie od nieg zintegrowane stery.
dwa skarby razem http://img105.imageshack.us/my.php?image=dsc00032qu9.jpg
Przemooo_DH
Kontakt:

Post autor: Przemooo_DH »

fajne rzeczy tylko ramy takie sobie, a ta nowa do 4x ktora byla testawana przez remka pękła pod główką:D po bardzi krotkim czasie
http://www.pinkbike.com/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=106091
krycham
Kontakt:

Post autor: krycham »

a wiecie ze dartmoor to rasa kucyków :D
Przepraszam, którędy na Warszawę ??
Andru
Kontakt:

Post autor: Andru »

psycho144 pisze:szajs ?! Dla mnie bdb. firma ;) chodz nic od nich nie mam ... ale suporty sa genialne :) napewno
Ja wiem czy takie genialne ;p w pierwszym łożyska padły po miesiącu a drugi po miesiącu coś ciężko się kreci :PP ale i tak myśle że lepszego w tej cenie nei ma więc jak najbardziej polecam :) co do ram to nei wiem, ale korby dartmoora są całkiem dobre :) a siodło sie troche podarło niestety i kaleczyło nogi, ja sobie obiłem je białą skórą i jest świetne - zdjęcie znajdziecie w moim albumie :) Ogólnie uważam dartmoora za dobrą firme :)
http://www.pinkbike.com/photo/1041682/ - riding || any questions?? gg:8735346
[=Groove=]
Kontakt:

Post autor: [=Groove=] »

ThoRxZient jezdzi na X-ie a wczesniej mial pussy ze sztywnym widelcem wiec cos kolego pomyliles :)
muras
Kontakt:

Post autor: muras »

Chrabał chyba mnie nie zrozumiales, mialem na mysli to ze nie mozna traktowac marek takich jak Dartmoor (do ktorego osobiscie nic nie mam) ktore naleza do jakiejs firmy i tylko kupuja gotowe produkty. i np Easton, Hope czy Shimano ktore maja wlasne laboratoria w ktorych sa projektowane i testowane nowe komponenty, opracowywane nowe rozwiazania itp.
michalek6000
Kontakt:

Post autor: michalek6000 »

szajs... dla mnie jest git mam jeszcze support i kilka innych czesci nie mieliście to nie gadajcie jak za tą cene mi bardzo odpowiada
mdfka
Chrabał
Kontakt:

Post autor: Chrabał »

muras pisze:Chrabał chyba mnie nie zrozumiales, mialem na mysli to ze nie mozna traktowac marek takich jak Dartmoor (do ktorego osobiscie nic nie mam) ktore naleza do jakiejs firmy i tylko kupuja gotowe produkty...
Aha, w tym sensie... to się zgadzam, aczkolwiek czy faktycznie w przypadku dartmoora są to gotowe produkty, występujące również pod innymi markami? - tego nie wiem, nie wnikałem nigdy w ich ofertę. Wiadome jest że tajwan klepie wszystko w kosmicznych ilościach dla tysięcy producentów, ale produkt ze znaczkiem jednej firmy, wyglądające tak samo jak produkt innej firmy może być wykonany z innego materiału, o duzo wyższej jakości, dlatego pozory moga mylić.
http://img134.imageshack.us/img134/3203/1ffbb5e0ac.jpg
Elvis87
Kontakt:

Nowa ramka ktora testowal Remek i Frutis to egzemplarz testowy. Zostaly przyslane 3 sztuki ktore niestety nie zostaly wypalone w piecu co bylo powodem tego ze pekly. Zostal jeszce jeden model tej zlej ramki, a Frutis dosal juz nowa z ktora jest juz wszystko OK.
www.chr.rybnik.pl
Wejlu
Kontakt:

Post autor: Wejlu »

wg mnie to polski tajwan XD
Wejlu
Kontakt:

Post autor: Wejlu »

ale nie narzekam na swoje korby i mostek :)
OmEn
Kontakt:

Post autor: OmEn »

a nie wiecie jaka będzie oferta dartmoora na 2007 ? bo gdzieś mi się obiło o uszy że ma być jakaś stalówka ?
mam bmx`a i choi !
PawianBiker
Kontakt:

Post autor: PawianBiker »

uzasadnic??
prosze bardzo.

rama nie jest ciekawa juz jeździlem na kilaku setach z róznymi amorkami, kołami itp i zawsze bylo do dupy, czesci nie wzbudzaja mojego zaufania, i tegfo nie musze tłuamczyc taka moaj opinia i mój gust, ramki pekaja, nie wygladaj dobrze nie mówiac juz o czyms takim jak haczące korki ale to inna sprawa, pozatym co za głupota nazywac rame street style?? co to ma wspólnego ze streetem?? nawetr poziomych haków niema...

a obręcze cigle słysze ze komus sie gną, sam na wlasne oczy widzialem ja sie gnie na 24 calach przy fufanu, gdzie moa vuelta wytrzymuje juz ponad rok katowania bez naciagania szprych i nic...
wystarczy?
pozatym co sie mam tłuamczyc nie podoba mi sie i nikomu nie polecalem i nie bede polecał.
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale

http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
Elvis87
Kontakt:

Na 2007 rok bedzie nowy model ramy, bedzie to ramka do 4x. Ma ona bardzo cienkie rurki ale nie jest stalowa. jej plusem bedzie niska waga( cos okolo 1850g). Cena tez nie powinna byc wysoka bo to Dartmoor. Ma ona swietne katy i jest bardzo szybka. Mysle ze osoby ktore postanowia zakupic nowy model ramki Dartmoora beda z niej zadowoleni
www.chr.rybnik.pl
ODPOWIEDZ