Dj 3...
-
- Kontakt:
Porównanie Dj a Pike to dla mnie troche dziwne, oczywiście, że pika używa się do tego co dj w normalnym świecie, ale pike jest amorkiem do enduro/all mountain. Ogólnie dostałem kilka miesięcy temu Prototyp DJ3 z 2003 roku. Wczoraj dostałem go z przebudowy i SZOK. Jeszcze nie spotkałem amorka który miał taką zajebis** prace, że tak powiem, a jeździłem na dużo amorkach tylko, że z 2003 roku jest ciężki. Jak chcesz nówke to tak. 2006 a 2007 są CAłKIEM inne. Na 2007 rok wyszło to nowe tłumienie (chyba setne marzocchi ;/) RCV i nie jeździłem i nic nie powiem, poczytaj na necie trochę o nim. Wg mnie dosyć ciekawe. Jak masz kase to pakój w nowe amory RS, nie koniecznie pika, masz tam inne, jest początek 2007 roku dla sprzętu i wszystko zaczyna powoli wpływać do sklepów. Pooglądaj, obadaj i zdecyduj
AmA, praca każdego amora jest ciut inna i dlatego jest tyle amorów i wybór dla klientów, bo każdy ma inny gust i sugestie.
Pozdrawiam
AmA, praca każdego amora jest ciut inna i dlatego jest tyle amorów i wybór dla klientów, bo każdy ma inny gust i sugestie.
Pozdrawiam