czesc
brat chce kupic kone stinky ktora kosztuje 6 300zł
ale ja mysle ze chyba bylobycos zlozyc do tej kasy
np na promocji z extreme-shop poison curare+marzocchi bomber 888vf 170
2 600zł
bez tlumika
co wy na to
Ja zdecydowanie bym skladal. 6 tysi to juz powazna kasa za ktora mozesz sciagnac nawet z USA konkret rower. 1500-2000$ w USA otwieraja przed czlowiekiem brame do naprawde fajnych zabawek. Jesli zalezy Mu na gwarancji - to kupcie cos ze sklepu. Jesli nie - skladac.
jak masz 6000 zł na rower to powinieneś już co nieco o tych zabawkach wiedzieć, radzę więc samemu złożyć rower /najlepiej przy pomocy rodziny lub znajomych w USA jeśli masz/ a nie przy pomocy pośredników, którzy kosztują...
Za 2000$ jestes w stanie zaszaleć, musisz mieć tylko zaufaną osobę w Stanach
pitter OLEJ KONE WIEM CO MOWIE MIALEM
SKLADAJ W POLSCE WYPASIONEGO SZTYWNIAKA NA BAZIE BANSHEE SIROCCO(NAJLEPSZA ICH RAMA), CHYBA ZE TAK BARDZO ZALEZY CI NA FULLU I NIE BOISZ SIE UZYWKI .MIALBYS KOMPLETNY KONKRETNY LEKKI ROWER A KIEDYS W PRZYSZLOSC POPROSTU NOWA RAMKE
DOBRY FULL TO DROGI FULL NIESTETY ABG chyba chodzi tobie o uzywany sprzet? bo ten nowy wcale nie jest juz tak duzo tanszy by bawic sie w import, wiem co mowie sam z tamtad wiozlem zeczy i zaluje( laptop umarl jednak pocos ta gwara sie prZydaje) .
pozdro
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=164837070
sprzedam ramke z damperem gg7102149
Czesc ej doradzcie mi rame amortyzowana do ok 3 tys! Chce zlozyc rower i nie wiem jaki czekam na wasze propozycje! Napiszcie mi jeszcze co jest zlego w Konie Stinky!