dc akita
Bo może ma zamiar dościgać się w pucharze świata? ;)kondzik16 pisze:czy ja wiem czy do 4x to dobra rama? po co ci na polskich trasach full...?
A full z małym skokiem na pewno będzie lepszy w 4x niż sztywniak. Ładuj do tego pike'a i będzie ok.
[url=http://slopestyle.pl]Slopestyle.pl[/url] - [b]Magia rowerowej ekstremy[/b]
Serio serio... dwie sztuki wisiały... jedna zeszła w ciągu 2 dni, druga wisiała z tydzień, może dwa... (dawno już nie byłem, może jeszcze wisi) obydwie sztuki wycenili na 1350zł, a fotki niestety nie strzelę, bo nie mam takiej możliwości niestety :|LooK O. pisze:Serio sa Pike'i na zwykla oske? Moge prosic fote?
Też byłem zdziwiony, że coś takiego w ogóle istnieje... nawet sam pytałem czemu nie na sztywną oś zamówili.
43RIDE magazyn rowerowy
Tom@s => Nigdy nie bylo Pike'a na zwykla oske, wiec pewnie popieprzylo Ci sie z Reba, Revelation czy innym RS-em. A jesli nadal utrzymujesz, ze byl to Pike - idz do tego sklepu i zobacz sobie jeszcze raz. Nie zapomnij tez zrobic zdjecia, zeby udowodnic Twoja bardzo zakrecona teze...
mati0507 => Przejscie na gruba oske sie oplaca, bo obecnie juz wszystkie nowe amortyzatory o przeznaczeniu od enduro "wzwyz" sa w nia wyposazone. A jesli po prostu za cholere nie masz na to kasy, to zrob, tak jak Ci pisalem - kup uzywanego Shermana. Stance w porownaniu z nim wypada niewiele lepiej, niz Duro itp. - to dwie rozne klasy amortyzatorow, a cena podobna.
mati0507 => Przejscie na gruba oske sie oplaca, bo obecnie juz wszystkie nowe amortyzatory o przeznaczeniu od enduro "wzwyz" sa w nia wyposazone. A jesli po prostu za cholere nie masz na to kasy, to zrob, tak jak Ci pisalem - kup uzywanego Shermana. Stance w porownaniu z nim wypada niewiele lepiej, niz Duro itp. - to dwie rozne klasy amortyzatorow, a cena podobna.
Tom@s ta, ja widzialem pape muminka...
CO do amorow wiadomo, ze lepiej na sztywna oske. Przy dzisiejszych patentach typu maxe nawet kolo sie szybciej sciaga ;] Nie zdziwie sie jak za 2-3 lata zobaczyym sida na sztywna oske wazacego kolo 1kg. Co do ramy akitab edzie dobrym polaczeniem tych dwoch dyscyplin. Moze jeszcze giant ac ktorego posiadam, ale ten jak na 4x troche za bardzo buja.
CO do amorow wiadomo, ze lepiej na sztywna oske. Przy dzisiejszych patentach typu maxe nawet kolo sie szybciej sciaga ;] Nie zdziwie sie jak za 2-3 lata zobaczyym sida na sztywna oske wazacego kolo 1kg. Co do ramy akitab edzie dobrym polaczeniem tych dwoch dyscyplin. Moze jeszcze giant ac ktorego posiadam, ale ten jak na 4x troche za bardzo buja.
Ssij pento
-
- Kontakt: