Instrukcja Marzocchi PL

Lunatyk
Kontakt:

Instrukcja Marzocchi PL

Post autor: Lunatyk »

Ma ktoś takową na 2004 rok? Mam orginał, ale rozumiem po angielsku co drugie zdanie i nie moge ustawić sobie amorka. Prosze o jakiś link, albo kontakt.
Stinky
Kontakt:

Post autor: Stinky »

o ile sobie sam nie przetlumaczysz to nie bedziesz mial, nasz jezyk jest skrzetnie omijany we wszystkich instrukcjach obslugi........ nie tylko amorow.......
Local Swinga-Swinga
KFP
Kontakt:

Post autor: KFP »

nie jestem pewien bo sie na tym nie znam ale czy przypadkiem kazdy przedmiot sprzedawany w polsce nie powinien miec dolaczonej polskiej instrukcji ?
dzidek
Kontakt:

Post autor: dzidek »

no właśnie, wszystko co jest sprzedawane w Polsce musi mieć instrukcje po polsku, chyba jak kupujesz amora np. w gregorio to dają ci taką instrukcję, przynajmniej powinni. Tylko że prawie nikt od nich nie kupuje bo wszyscy biorą z allegro a kolesie co sprzedają na allegro mają amory z Niemiec czy Włoch czy jeszcze skądś i wtedy nie ma instrukcji po polsku.

Także musisz szukać kogoś kto kupił amora w sklepie w Polsce.
Stinky
Kontakt:

Post autor: Stinky »

przepisy to jedno a realia to drugie, narazie polskie instrukcje mozna znalezc w sprzecie agd/rtv , ale amory i rowery , jeszce duzo wody uplynie nim sie doczekamy
Local Swinga-Swinga
Adams
Kontakt:

Post autor: Adams »

Mozna ewentualnie zglaszac skargi do rzecznika praw konsumenta ... ale to i tak nic pewnie nie da ... a fakt faktem ze nikt przy zdrowych zmyslach nie bedzie kupowac marcocha w gregorio :-)
Lunatyk ... a jakiego masz amorka? to Ci pomozemy :-)
Jezeli masz Dj lub Juniora to nie masz za wiele do krecenia w amorku :-)
W instrukcji masz taka tabelke ile pompowac do odpowiedniej wagi i tyle
ewentualnie jezeli masz tlumienie lub naprezenie wstepne to juz jak Ci pasuje :-) A tabelka jest miedzynarodowa :-)
Lunatyk
Kontakt:

Post autor: Lunatyk »

A Z1 Drop-off I mam, ale chyba sobie poradzę metoda prób i błedów ze słownikiem j. ang na kolanach, ale jeżeli mógłby ktoś zeskanowac i przesłac( podam adres jak bedzie taki ktos) polską instrukcje, to byłbym bardzo, ale to bardzo wdzięczny

PS.
Zeczywiście, kupiłem na allegro, bo nie dałbym gragorio 2300, po prostu bym musiał zbierać kolejny rok, ale sie nie opłaca dla jedenj instrukcji
Adams
Kontakt:

Post autor: Adams »

Wiec moge Ci podac cisnienia jak chcesz Moze Ci to cos pomoze
A wiec KOMORY pozytywne
WAGA CISNIENIE
55 - 70 30 - 40 psi
70 - 80 45 - 45 psi
80 - 95 42 - 52 psi
95 - 100+ 52 - 65 psi

KOMORY NEGATYWNE to od zera do 150 psi

Komory negatywne to chyba w systemie ETA sa. I chodzi w nich o to (jesli dobrze kumam instr.) :-) ze to taki skok negatywny i im wiecej tam kichniesz do srodka tym twardszy bedzie ten skok :-) czyli i wieksze tlumienie odbicie zdaje mi sie
No to powodzenia
Dirt-Jumper
Kontakt:

Post autor: Dirt-Jumper »

Mam instrukcje po polsku i jak chcesz coś to wal na gg:1415892
pozdrawiam
ODPOWIEDZ