Jak jeżdzić w zimie?
Jak jeżdzić w zimie?
Jakie macie patenty na jezdzenie w temperaturze ponizej zera bezwzglednego?
Ten post dedykuje nikomowi, ktory ustawicznie, z uporem maniaka, banuje mnie na tym Forum. Wszystkich trzezwo myslacych Uzytkownikow prosze o wyslanie nikomowi PW z sugestia, zeby zaprzestal takich praktyk. Cenzura jest juz niemodna, a banowanie za pisanie tresci, z ktorymi nikom sie nie zgadza jest przejawem czego? No wlasnie, slabosci! I tak do skutku. Pozdro, Mariusz.
Ten post dedykuje nikomowi, ktory ustawicznie, z uporem maniaka, banuje mnie na tym Forum. Wszystkich trzezwo myslacych Uzytkownikow prosze o wyslanie nikomowi PW z sugestia, zeby zaprzestal takich praktyk. Cenzura jest juz niemodna, a banowanie za pisanie tresci, z ktorymi nikom sie nie zgadza jest przejawem czego? No wlasnie, slabosci! I tak do skutku. Pozdro, Mariusz.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ja wyciagam cala hydraulike, wsadzam mechaniki, jak najciensze oponki, rzadki olej do lancuca (smarowac po kazdej jezdzie),zamiast kasku gruba czapka, kalesonki, kilka bluz a na wierzch polar i polecial. Grubych nieprzepszczajacych powietrza kurtek nie polecam - bedziesz caly mokry pod spodem i choroba gotowa. po jezdzie omiatam miotelka ze sniegu i soli i trzymam w zimnym garazu bo do ciepla jak sie wstawi to caly syf stopnieje i pordzewieje wszystko a do tego w zapadki nacieknie wody i przy kolejnej jezdzie na bank zamarzna i bedzie nieszczescie.
przed jazda natomiast solidna rozgrzewka ale naprawde taka konkretna - to nie tosamo co latem, no i w trakcie jezdzenia nie zatrzymwac sie na zbyt dlugo by nie zastgnac
przed jazda natomiast solidna rozgrzewka ale naprawde taka konkretna - to nie tosamo co latem, no i w trakcie jezdzenia nie zatrzymwac sie na zbyt dlugo by nie zastgnac
Rząd cię olewa? Straciłeś żonę? Przestań pier..... pompuj oponę :)
-
- Kontakt: