Zapowiedz filmu CKR 3 z Kielc
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- moderator
- Kontakt:
Zauwazylem taka tendencje do pozerstwa w Kielcach. Bujanie sie furami tatusiów po parkingach hipermarketu - nie wiem po co to. Jezeli mialo to tworzyc jakis klimat to niestety nie wyszlo. Sam trailer jest fajny - pomijajac wlasnie fakt pozerstwa. Inna sprawa - film 1 min 30 sekund i ponad 40 mb ?? To chyba żart...
:):):):):)z niecierpliwoscia czekalem az ktos sie wreszcie przyczepi do tych aut i udalo sie otoz tak:groochas pisze:Zauwazylem taka tendencje do pozerstwa w Kielcach. Bujanie sie furami tatusiów po parkingach hipermarketu - nie wiem po co to. Jezeli mialo to tworzyc jakis klimat to niestety nie wyszlo. Sam trailer jest fajny - pomijajac wlasnie fakt pozerstwa. Inna sprawa - film 1 min 30 sekund i ponad 40 mb ?? To chyba żart...
1.Uwazam za niestosowne pisac ze ktos robi albo ma cos od tatusia nie znajac tego czlowieka osobiscie-moze zapieprza na to wszystko ciezka praca i nie powinno to nikogo interesowac co ktos ma i skad ma na to pieniadze to kazdego indywidualna sprawa
2.To wlasnie dzieki takim opiniom ze niektorzy uwazaja nas za pozerow(po kielceku lansiarzy,szpanerów)postanowilismy zagrac takim ludziom na komorkach nerwowych i pokazywac to w filmie bo po co mamy sie z tym chowac podobnie jak z rowerami
czy to znaczy ze powinnismy np mercedaesa zamienic na malucha V10 na wigry a piwo pic pod sklepem po to zeby kogos nie draznic i chowac sie z tym na co ciezko zapracowalismy - dla mnie nonsens
3.żart ze 1.30 sek zajmuje 40mb odp .To nie zart powaznie tyle zajmuje:)
4.z calym szacunikem i bez urazy to wszystko pisze gdyz znam filmy mud-brothers i razem z poznanskimi produkcjami sruby motywowaly mnie do zrobienia filmu na jakims poziomie i mam nadzieje ze mi to wyszlo
5.zgodzil bym sie z Twoja opinia gdybys napisal ze nie pasuje motyw samochodow w filmie rowerowym
6nazywasz to lansem pozerstwem szpanerstwem????proste nazwij to CKreprezent pozdro
----=== CKR team ===----
groochasz calym szacunkiem dla Ciebie i twojego doswiadczenia ale....jesli oni sa pozerami bop zamiescili motyw z "bujaniem sie" furami to co powiesz o produkcjach zza wielkiej wody gdzie helikopter jest czyms normalnym i pokazywany jest tak czesto jak u nas samochod?
Pituto naprawde dobry motyw i zaje... zajawka. pokazaliscie underground naszej pasji. pozdrawiam panowie.
Pituto naprawde dobry motyw i zaje... zajawka. pokazaliscie underground naszej pasji. pozdrawiam panowie.
http://skocz.pl/mojepink