Street 4x = dylemat;]

luk4szm
Kontakt:

Post autor: luk4szm »

http://www.pinkbike.com/photo/994491/
widzisz taka dziurke na srodku tego srebrnego? wlasnie stamtad sie wykluje owa linka w izolacji
luk4szm
Sulring
Kontakt:

Post autor: Sulring »

Jezu no jak to kruwa ktoredy? Jak wsadzisz u gory w rure to co ma Ci kurwa z boku wyjsc? Przeciez to logiczne ze jak wlozysz przez rure to wyjdzie na dole przez rure?
Ssij pento
lady
Kontakt:

Post autor: lady »

stary nie kozacz tak, nie chodzi mi o to którędy wychodzi tylko o ogólna fote.... jak i zktórej str goleni

i może z szacunkiem troche do kobiety ch*** :/ wrrrrrrrrrrrr
Kruk
Kontakt:

Post autor: Kruk »

lady jest opcja edytowania postów, więc naprawde nie trzeba dawać 4 pod rząd !!! Zgadzam się z kolegami, naprawde jak wsadzisz do jednego końca rurki coś dłuższego od rurki, to to wyjdzie jej drugim końcem !!!
A z tym Duke, to daj kontakt do Ciebie, może będe miał coś intersującego, na pw.

Jak to po której strony goleni ? Pomyśl chwile, że jesteś kobietą to niezwalnia Cię z myślenia !!!
Wiesz co mnie boli? Że rower się pierdoli!
lady
Kontakt:

Forum jest po to aby się pytać jak się czegoś nie wie,,,

Nie każdy jest taki "obeznany" (phi) jak Ty.

Zastanów sie kolego nad sobą...."Puste beczki robią najwiecej hałasu"

Twoje K**** mi na pewno nie pomoże

A co do postów pod rząd to ok sorki!Ale chyba jednak przydało by się pokopiować pewien post bo raz napisany chyba jednak nie trafia do was...mówię że chce fotę ogólną a nie dziurki i kumam , że jak włożysz coś z 1 str to wylezie 2
Sulring
Kontakt:

lady wiesz co mnie jakos nie podnieca widok dziewczyny na forum. Wiec nie masz zadnej taryfy ulgowej. Z tekstami o ***** to mozesz porozmawiac z tata. A to nie wychodzi ze strony goleni tylko posrodku. Po za tym mamy pinkbike. I wcale nie trudno jest tego poszukac. Jednak z mysla o tym zebys nie truja wiecej dupy o tak oczywista rzecz, masz tu fotke mojego roweru w ktorym mialem taki patent. http://www.pinkbike.com/photo/1004446/
Ssij pento
Kruk
Kontakt:

Post autor: Kruk »

Ale zostało Ci wszystko wytłumaczone i wszyscy liczą na to, że chociaż chwilke nad tym pomyślisz !
Wiesz co mnie boli? Że rower się pierdoli!
luk4szm
Kontakt:

lady skarbie, linke od hamulca prowadzi sie przy lewej goleni do zacisku, ktory jest wlasnie po lewej stronie. i to jest logiczne, nie trzeba sie natrudzic by na takie cos wpasc, wiec sie nie dziw, ze nas krew zalewa jak sie czyta takie pytania... tak jak napisal Kruk: bycie kobieta nie zwalnia od myslenia...
luk4szm
lady
Kontakt:

dzieki

!!!KONIEC TEMATU!!!!
Sulring
Kontakt:

Co do barspinow z przerzutka to da sie bez problemowo. Hmm jestj eszcze problem z tym, ze mi np wiecznie sie przecinal pancerz od hamulce przedniego przez te szyszke.
Ssij pento
froger34
Kontakt:

Post autor: froger34 »

a własnie skoro mówicie o szyszkach to mozna wsadzić przewód hydrauliczny przez te szyszke? nic z nim nei bedzie sie dział bo słyszałem ze bardzo sie one przeceirają czy to prawda?? ze szyszka niszczy pancerz?
Sulring
Kontakt:

Wiesz co no ja kupowalem pancerze w podwojnym alumioniowym oplocie, a po 3 dniach ju byla linka w tym miejscu na wierzchu. Nie jednokrotnie zakladalem cos na to, ale wtedy robily sie jaja bo to musi jednak w ktorym miejscu pracowac (wkoncu amor sie ugina) Stad tez uwazam, ze rozwiazanie srednie ;]
Ssij pento
froger34
Kontakt:

Post autor: froger34 »

raczej nie bede ryzokował i puszcze normalnie przewód bo jesli sie ******* to nie mały wydatk bedzie :/
luk4szm
Kontakt:

froger34, mozesz owinac przewod tasma izolacyjna tak aby sie 'zagniezdzil' w szyszce. W sensie, zeby byl w niej unieruchomiony, byleby tylko nie przesadzac z ta tasma. Wtedy bedzie si.
luk4szm
dynuel
Kontakt:

Post autor: dynuel »

Sulring pisze:Jezu no jak to kruwa ktoredy? Jak wsadzisz u gory w rure to co ma Ci ***** z boku wyjsc? Przeciez to logiczne ze jak wlozysz przez rure to wyjdzie na dole przez rure?
ja zdenerwowanie Sulring'a całkowicie rozumiem:>

no właśnie jak to jest z hydraulikami? one są ciut grubsze, nie stanowi to problemu?

i jak to jest z tym przecinaniem linki? czemu one się przecinają od ruchu amora czy jak? bo w sumie nie widze innego powodu.

jeszcze jedna sprawa, ja nie wiem o co chodzi ale chyba mam problem bo w moim 2006 Pike 454 z aluminiową rurą sterową , tzn. jej koniec jest zapełniony i jedyny przelot to przez jakąś małą dziurę z gwintem i nie wydaje mi się by hydraulik przez nią przeszedł
http://dynuel.pinkbike.com
Sulring
Kontakt:

PRzecina sie o gorna krawedz tej nrketki gdzie jest jedyny ostry kant. I zawijalem to tasma klejaca i nic. A znowuz zeby np detke wsadzic bylo sporo za male.
Ssij pento
ODPOWIEDZ