Street 4x = dylemat;]
lady jest opcja edytowania postów, więc naprawde nie trzeba dawać 4 pod rząd !!! Zgadzam się z kolegami, naprawde jak wsadzisz do jednego końca rurki coś dłuższego od rurki, to to wyjdzie jej drugim końcem !!!
A z tym Duke, to daj kontakt do Ciebie, może będe miał coś intersującego, na pw.
Jak to po której strony goleni ? Pomyśl chwile, że jesteś kobietą to niezwalnia Cię z myślenia !!!
A z tym Duke, to daj kontakt do Ciebie, może będe miał coś intersującego, na pw.
Jak to po której strony goleni ? Pomyśl chwile, że jesteś kobietą to niezwalnia Cię z myślenia !!!
Wiesz co mnie boli? Że rower się pierdoli!
Forum jest po to aby się pytać jak się czegoś nie wie,,,
Nie każdy jest taki "obeznany" (phi) jak Ty.
Zastanów sie kolego nad sobą...."Puste beczki robią najwiecej hałasu"
Twoje K**** mi na pewno nie pomoże
A co do postów pod rząd to ok sorki!Ale chyba jednak przydało by się pokopiować pewien post bo raz napisany chyba jednak nie trafia do was...mówię że chce fotę ogólną a nie dziurki i kumam , że jak włożysz coś z 1 str to wylezie 2
Nie każdy jest taki "obeznany" (phi) jak Ty.
Zastanów sie kolego nad sobą...."Puste beczki robią najwiecej hałasu"
Twoje K**** mi na pewno nie pomoże
A co do postów pod rząd to ok sorki!Ale chyba jednak przydało by się pokopiować pewien post bo raz napisany chyba jednak nie trafia do was...mówię że chce fotę ogólną a nie dziurki i kumam , że jak włożysz coś z 1 str to wylezie 2
lady wiesz co mnie jakos nie podnieca widok dziewczyny na forum. Wiec nie masz zadnej taryfy ulgowej. Z tekstami o ***** to mozesz porozmawiac z tata. A to nie wychodzi ze strony goleni tylko posrodku. Po za tym mamy pinkbike. I wcale nie trudno jest tego poszukac. Jednak z mysla o tym zebys nie truja wiecej dupy o tak oczywista rzecz, masz tu fotke mojego roweru w ktorym mialem taki patent. http://www.pinkbike.com/photo/1004446/
Ssij pento
lady skarbie, linke od hamulca prowadzi sie przy lewej goleni do zacisku, ktory jest wlasnie po lewej stronie. i to jest logiczne, nie trzeba sie natrudzic by na takie cos wpasc, wiec sie nie dziw, ze nas krew zalewa jak sie czyta takie pytania... tak jak napisal Kruk: bycie kobieta nie zwalnia od myslenia...
luk4szm
Wiesz co no ja kupowalem pancerze w podwojnym alumioniowym oplocie, a po 3 dniach ju byla linka w tym miejscu na wierzchu. Nie jednokrotnie zakladalem cos na to, ale wtedy robily sie jaja bo to musi jednak w ktorym miejscu pracowac (wkoncu amor sie ugina) Stad tez uwazam, ze rozwiazanie srednie ;]
Ssij pento
ja zdenerwowanie Sulring'a całkowicie rozumiem:>Sulring pisze:Jezu no jak to kruwa ktoredy? Jak wsadzisz u gory w rure to co ma Ci ***** z boku wyjsc? Przeciez to logiczne ze jak wlozysz przez rure to wyjdzie na dole przez rure?
no właśnie jak to jest z hydraulikami? one są ciut grubsze, nie stanowi to problemu?
i jak to jest z tym przecinaniem linki? czemu one się przecinają od ruchu amora czy jak? bo w sumie nie widze innego powodu.
jeszcze jedna sprawa, ja nie wiem o co chodzi ale chyba mam problem bo w moim 2006 Pike 454 z aluminiową rurą sterową , tzn. jej koniec jest zapełniony i jedyny przelot to przez jakąś małą dziurę z gwintem i nie wydaje mi się by hydraulik przez nią przeszedł
http://dynuel.pinkbike.com