****** poczta polska !

wookie85
Kontakt:

****** poczta polska !

Post autor: wookie85 »

http://img466.imageshack.us/my.php?image=img0648il3.jpg

to juz przegiecie **** ****** rozcieli paczke , na szczesci nie zginela zawartosci ( nowka widel treka ) ale jak widac i taki ehuje tam siedza wiec ostrzegam jak cos

aha i jak kiedy komus taka paka na dom przyjdzie nie odbierac !!! na poczt ei tam przy kierownik odebrac i opierdolic po calosci za takie cos
www.mm-foto.pl
coctailx
Kontakt:

Post autor: coctailx »

duzo wysylam i dostaje jeszcze nie mialem nieprzyjemnosci - ale trcohe wiary narzeka ... chyba od dzis bede tylko ubezpieczone wysyłał : ) wtedy nie tykają : )
wookie85
Kontakt:

ja juz w pizdu paczek wyslal i odebralem lacznie bedzie jakies 700-800 najmniej i nic , no prawie , ale nie taki wal :/
www.mm-foto.pl
wfl
Kontakt:

Post autor: wfl »

na bashu dawno temu był ciekawy pomysł

Wysłać dużą paczke z napisem "Pieniądze dla kolegi" ,a w środku zamontować bombę : )
Ew. po odebraniu "uszkodzonej" przesyłki zrobić cyfrówką zdjęcie przy listonoszu i pokazać na poczcie, lub komuś zajmującemu się prawami konsumenta.
Gość

Post autor: Gość »

ja kupuje wlasciwe duzo rzeczy przez poczte i ona faktycznie zajebiscie wkurwia. chcialem odebrac paczke np bo wyslalem na swoja mame . to musialem na chate leciec i przyjsc. ale to jest kurwa przegeicei ;/
a-gang
Kontakt:

Post autor: a-gang »

Fakt zawsze sie słyszało że poczta polska jest do dupy i gina paczki i wogle. Mi do wczoraj nie zdarzyła sie zadna przykra sytuacja z poczta. Ale jak powiedziałem do wczraj. Dzis dowiedziałem sie ze paczke wcieło i o...
ROwEr - http://www.pinkbike.com/photo/1147695/
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

ożesz
http://dhcyc.pinkbike.com
luk4szm
Kontakt:

Post autor: luk4szm »

mi poczta nic nie ukradla, ani nic z tych rzeczy, ale kiedys byla taka historia, jak rama poczta przychodzila... i drogiemu panu listoniesiowi nie chcialo jej sie nosic to wcisnal tylko avizo miedzy drzwi, zadzwonil i spieprzyl.. :)
luk4szm
wookie85
Kontakt:

ja z moimi listonoszami w zgodzie zyje i nawet juz wiedza zeby wieczorem przywozic , telefon zostawiaja itp ( od kazdej doreczonej paczki maja prowizje )

wiedzialem tez jak odnosza sie do paczek ale to juz jest chamstwo
www.mm-foto.pl
bartec
Kontakt:

Post autor: bartec »

ja czestro dostaje powtorene awizo, mimo ze pierwszego na oczy nie widzialem...
http://tnij.org/dcpitbull

fast enough to get there, slow enough to feel here... bike
łukiś
Kontakt:

Post autor: łukiś »

no czasem bywa ze cos im nie wyjdzie... ale ja tam nie narzekam. mi nic nie zrobili
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=9975294 rower na czesci !
czaju
Kontakt:

Post autor: czaju »

ja kiedys wysylalem kolo na double tracku i doszlo scentrowane, chociaz naprawde bardzo solidnie zapakowane. Ja nie wiemn co oni z ta paczka robili
ddex
Kontakt:

Post autor: ddex »

kurde ja czekam na paczke ponad tydzien i nie ma. Nie wiem czy to wina sprzedawcy czy poczty. Ale zaczynam sie bać powoli. Strata moze nie jakas potezna ale pozbawi mnie jazdy na jakis czas bo to miala byc ramka :(
remmo16
Kontakt:

Post autor: remmo16 »

Spokojnie i jak to mówia "trzymajmy się ramy to się nie posramy"... Mi szły ochraniacze priorytetem ponad tydzień, raz jak wysłałem paczke pobraniową z potwierdzeniem odbioru to najpierw mi kasa przyszła a tydzień po niej potwierdzenie... To sie wtedy *********, no kurcze za coś się w końcu płaci :/ Jednym słowem (no może nie jednym) poczta polska jest the best!!!
Brak roweru powoduje raka i choroby serca!!!
zloty
Kontakt:

Post autor: zloty »

bartec pisze:ja czestro dostaje powtorene awizo, mimo ze pierwszego na oczy nie widzialem...

mi też się to zdarzyło kilka krotnie ze dostałem powtórne awizo a nie dostałem pierwszego. W taki sposób raz książki czekały na mnie na poczcie 2 tygodnie :/
mAcieKz
Kontakt:

Post autor: mAcieKz »

dlatego należy korzystać z fimr typu DHL przy cenniejszych paczkach
www.roztocze.yoyo.pl
mczuszu
Kontakt:

Post autor: mczuszu »

mój brat zamówił bluze gośc wysłał na następny dzień a tu cisza ??dzwonimy na poczte nic nie wiedzą po około 1,5tyg idziemy na poczte o dziwo paczka była na poczcie i najlepsze jest to ze awizo przyszło dopiero dzień po odebraniu paczki :) szkoda że mnie nie było kiedy listonosz przyniusł awizo
czaju
Kontakt:

Post autor: czaju »

ku.... pierdole ta poczte zamowilem paczke w poprzedni poniedizlek i kolo wyslal ja priorytetem we wtorek bo mi byla zajebiscie potzreba na piatek, a te skówysyny dopiero dzis mi pzrywiezli i wypisali awizo ze paczka jest tam od czwartku, a skrzynke pocztowa sprawdzalem codziennie. no kur....
johny
Kontakt:

Post autor: johny »

wysylam i odbieram sporo paczek z amorami, ale jeszcze takicg wpadek nie zauważyłem
my movies --> http://johnyproductions.pinkbike.com/channel/Johny-Productions/
ODPOWIEDZ