Zgłodniałe hieny...

nibyptak
Kontakt:

Post autor: nibyptak »

[quote="Jumping"]musi byc DUZO EXRIMA czyli dropy minimalnie 4m ale to na hartitala i 6 na fulla(15 to by byl odlot :P),street,trial,dirt na ogromnych hopach.Isuper muza!![/quote]

i 30 na traktor z pługiem
gg:3558924
El Seweryno
Kontakt:

Post autor: El Seweryno »

Rozkminiamy nad backflipem z jakiegoś konkretnego dropa ale narazie nie ma chętnych :/ jest też opcja na ściągniecie spodni na dircie z jednoczesnym no hand landing :D
...:::Giant Global Racing:::...
Uranium testing process...
Skylinegtr
Kontakt:

Post autor: Skylinegtr »

QPA: "..no wiadomo troch Dh ale co tu oglądac:/ ..."

No nie wiem ja bym chciał Dh pooglądać, dla mnie dh jest bardzo widowiskowe. Wiadomo że nie na pierwszy rzut oka ale bacznie sie przyglądając można podpatrzyć zajebista technike i ogólne opanowanie roweru przy dużych prędkościach, to lubie, niech bedzie dużo DH ha ha!
MOnster Garage
gg:5687099
http://youtube.com/watch?v=NdaTsWqbDF0
TTom3k
Kontakt:

Post autor: TTom3k »

Tytul polski dajcie ...to napewno ..i wszystkiego po trochu z przewaga streetu :) Zrobcie moze jakies mini massy jazdy po schodach w 30 ..przez miasto kazdy atakuje co innego ...to tak na pierwsza scenke ;]
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=529949
Stasio
Kontakt:

Post autor: Stasio »

Pokazcie jaka kolwiek wczesniejsza produkcje filmowa. Moze jakis link do filmow ? Bo jak widzialem filmik gosci 'alternatywa ekstrema' gdzie jakosc dazy do 0, a stabilizacja, kadrowanie i wogole jkaiekolwiek pojecie o filmie jest jeszcze gorsze, i potem czytam na ich stronie, ze chca krecic pr0 film to mi sie smiac chce :D

Ps. Jak chcecie krecic we Wrocku to chetnie pomoge, albo poatrze :D Tez bym nakrecil cos zajefajnego(nawet mam juz kilka efektow pod filmow zrobionych), tylko ze nie mam kamery cyfrowej a analog sie rozsypal :(

Pozdro i czekam na filmik
SDSW
Kontakt:

Post autor: SDSW »

Musi byc duzo streetu cos a la NWD 4 (swoja droga drop nad Tour de France byl zajebisty) troche dirtu, jakies dropy, fajnie gdybyscie zrobili cos na cala polske tzn ujeli miejscowke z calej polski (np drop fangorna, drop SiDa na dolnej)
Zobaczcie na ta dupe !!!:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60336687
El Seweryno
Kontakt:

Post autor: El Seweryno »

Spokojnie, ja rozważam swój udział w tour de pologne :D nie wiem jeszcze jak ale coś wymyśle :) Nie bójcie się, ani też nie kraczcie. Zobaczycie trailer to wtedy będziecie chwalić lub wyśmiewać...
...:::Giant Global Racing:::...
Uranium testing process...
ODPOWIEDZ