minetoo - tylko zza oceanem tym helikopterem wylatuja na szczyt gory zeby z niej zjechac, a tutaj jezdza po parkingu hipermarketu - taka subtelna roznica kolego
groochas pisze:strasznie ma kolory wykosmicznione.
kolory to juz kwestia obrobki recznej w programie czyli lekki tuning:)
a co do lansu w filmie to proponuje zakonczyc temat mialem taka wizje i koniec:)i bede mial prawdopodobnie wiecej:P bo skoro dwie zwykle bertone przez ulamek sekund to pozerstwo to jak w tedy nazwiemy wjazd szesciu nowych S klas ze stajni AMG prowadzonych przez przez trzy astony DB9?:P:P:Ppozdro dla minetoo za poparcie:)
groochasco nie zmienia faktu ze chlopaki sa oryginalni nie? przyznaj drogi kolego ze nie bylo takiej polskiej produkcji jak na razie...przynajmniej tak sie zxapowiada(szacunek dla ARH+)
minetoo nie przesadzaj już, jak mam być szczegółowy to after effects jest tu bardzo mało albo w ogóle, a widzialem lepsze produkcje co nie zmienia faktu ze ta jest fajna.
my movies --> http://johnyproductions.pinkbike.com/channel/Johny-Productions/
wiec tak: motyw z samochodami na poczatku byl naprawde zajebisty i dobrze wam wyszedl, jakosc jest naprawde swietna i moglby jak dla mnie 200mb zajmowac, jak ktos potrafi jezdzic to nie mam nic przeciwko lansowaniu sie. Ogolnie produkcja MEGA i nie moge sie doczekac wersji full:) Dobra robota!
minetoo, Ace jest w sumie dobry ale miałem przez niego jakies problemy, to pamiętam, wiem ze napewno rąbał mi się przez niego Adobe Premiere, takie ostrzeżenie :P
Ściągnąłem Ace'a i wreszcie działa :P Film wypas, a motyw z samochodami jest dosyć pozerski, jednak dodaje smaczku snobistyczności do całości. Ale to całkiem przyjemny smaczek ;P
Freeride to nie tylko jazda na rowerze, to rownierz styl zycia. Nie kazdy musi tak zyc nie kazdy musi to robic. Jesli uprawiasz freeride tylko na rowerze spoko, my jedziemy z tym caly czas ........ CKR team reprezent !