mam damprer fox DHX 3.0 coś mi się stało z pokrętłem od tłumienia (takie czerwone) jest okropnie luźne. gdy go wykręciłem zobaczyłem otwór a w niej sprężynkę, zastanawiam się czy mi coś nie wypadło, może ktoś z was ma ten damper i wie co tam powinno być. :)))) PROSZE O POMOC
Psyke jakto nie ten dział?! przecież pokrętło regulacji jak najbardziej służy do ustwakowania roweru :-D więc temat z nim związany jest jak nabardziej w słusznym dziale... Lol
edit
o już przenieśli do gorszego działu, jeśłi chodzi o ustawki w rowerze... :-P
morze ktoś z ws ma link do jakiegoś zdjęcia jak ten damper jest rozebrany na cześci albo żeby było widać jak jest zbudowany. Albo poprostu napiszcie mi co mogło z niego wypaść
MAsz na mysli pokretlo w ksztalcie dysku? Ono powinno klikac przy regulacji. Pod nim pracuje mala kulka na sprezynie i pewnie te kulke zgubiles. Jesli tlumienie dziala, regulacja tez, to zostaw to tak, jak jest.
F-...ourty Four?? - 2x Hitchhiker*s Guide To The Galaxy.
też mis się właśnie wydawało że czegoś brakuje :) Ale teraz problem bo tą kulke zgubiłe a inną pewnie będzie ciężko dostać. Ja sie tylko boje żeby to pokrętło samo niewyleciało bo ono takie luźne jest