Jaką Ramke do FR/DH Cena nieważna!!!!!!
-
- Kontakt:
Jaką Ramke do FR/DH Cena nieważna!!!!!!
Witam,chcialbym kupić ramke moje preferencje to Freeride w posaci dropów długich lotów itd itp,noi oczyscie DH,chce kupic ramke o skoku minim 230mm moje propozycje to:
1.Nox Startrack 9,5 Dh
2.Intense M3
3.Foes DHS mono
4.Spec DEMO 9
5.SPEC Demo 8
Kazdą z nich chce kupic nową,jesli mielsicie jki kolwiek ontakt z któras z nich prosze napiszcie lub sami podsuńcie jakies ramki. do ramy zakładam Shivera.Pozdro
1.Nox Startrack 9,5 Dh
2.Intense M3
3.Foes DHS mono
4.Spec DEMO 9
5.SPEC Demo 8
Kazdą z nich chce kupic nową,jesli mielsicie jki kolwiek ontakt z któras z nich prosze napiszcie lub sami podsuńcie jakies ramki. do ramy zakładam Shivera.Pozdro
Ride Agressive...Be Progressive...
-
- Kontakt:
FOES DHS Mono 2:1, nic innego, jesli cena nie gra roli. O ile sie nie myel, to rama powinna kosztowac, wraz z tytanowa sprezyna do dampera, jakies 20 tysiecy zeta. Do tego dobierz sobie amortyzator Foes F1 XTD, potrzebne piasty, napinacz, krzywki. Kontakt mialem z kazda z tych ram, z czego z Foesem na zdjeciu :P OCzywiscie nie liczy sie to, ze Foes to jednozawias i generalnie caly bajer jego amortyzacji opiera sie na damperze o bardzo dlugim skoku, ale jest ekstremalnie drogi. Do tej listy mozesz sobie dopisac jeszcze Yeti 303 - powinna byc drozsza niz Foes, dziala rewelacyjnie, ale jest ciezka.
A czemu odpuscic Shivera? Heh, chcesz szlachetnego Foes\'a \"pobrudzic\" jakims tam katalogowym Shiverem? :P (zartuje oczywiscie)
A czemu odpuscic Shivera? Heh, chcesz szlachetnego Foes\'a \"pobrudzic\" jakims tam katalogowym Shiverem? :P (zartuje oczywiscie)
F-...ourty Four?? - 2x Hitchhiker*s Guide To The Galaxy.
-
- Kontakt:
Nox Startrack ma duzo skoku z tylu i jesli chodzi o walenie dropow, to bedzie to dobry wybor. Oczywiscie mam na mysli nowsza wersje. Zadzwon do extreme-shop\'u i zapytaj ich o te rame, zdaje sie, ze dostali przedstawicielstwo Noxa na Polske. Ma byc test tego roweru, ale chyba dopiero w przyszlym roku.
Jesli chodzi o wlasciwosci jezdzne, to Intense. Ma VPP, ktore po prostu dziala. Nie jest to zadne rozwiazanie wielozawiasowe, ale prawdziwe VPP by Santa. Nie jedyne, ale takie santowskie. Do tego dobry damper wez, np. Revox lub tanszy, ale identyczny technicznie Swinger X6-SFS (jest tez klasyczny SPV). Ale to przeciez VPP, wiec nawet Roco WC wystarczy i swietnie sie spisze. Powodzenia. Nie zapomnij poakzac fot gotowej fury, zbeym nie czul, ze moje pisanie idzie na marne :P
Jesli chodzi o wlasciwosci jezdzne, to Intense. Ma VPP, ktore po prostu dziala. Nie jest to zadne rozwiazanie wielozawiasowe, ale prawdziwe VPP by Santa. Nie jedyne, ale takie santowskie. Do tego dobry damper wez, np. Revox lub tanszy, ale identyczny technicznie Swinger X6-SFS (jest tez klasyczny SPV). Ale to przeciez VPP, wiec nawet Roco WC wystarczy i swietnie sie spisze. Powodzenia. Nie zapomnij poakzac fot gotowej fury, zbeym nie czul, ze moje pisanie idzie na marne :P
F-...ourty Four?? - 2x Hitchhiker*s Guide To The Galaxy.
jesli odpada foes i yeti ( choc trudno mi to zrozumiec, bo jesli pisze, bo skoro cena nie gra roli... to bierze sie nalepsze co daja, no ale coz, widocznie jednak gra role) to kupuj turnera dhr, zaladuj do tego 888RC2X na 2007, albo Travisa Ti Intrinsic i bedzie piknie
de gustibus non est disputandum
de gustibus non est disputandum
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Turner to jest taka ścigałka a ja wle cos bardziej hmm"uniwersalnego" to źle brzmi ale cos na czym da sie podropować noi super zjeżdzać i czasem skoczyć jakąs chopeczke:) a co do shivera to tylko i wyłącznie narazie jest shiver później moze avalanche lub coś takiego narazie niepotrzebuje nic lepszego.
Hmmm, nie bardzo rozumuje twoj tok myslenia...
Moj znajomy w Niemczech zamienili Norco na Noxa Startrack 9,5 Dh i moim zdaniem to tez jest typowa zazdowka, bynamniej nie uniwersalna...
a co do shivera, to fakt, ze fajnie pracuje, ale jakos wieliej roznicy pomiedzy nim a 888 nie widze. no oczywiscie poza waga i sztywnoscia.
Moj znajomy w Niemczech zamienili Norco na Noxa Startrack 9,5 Dh i moim zdaniem to tez jest typowa zazdowka, bynamniej nie uniwersalna...
a co do shivera, to fakt, ze fajnie pracuje, ale jakos wieliej roznicy pomiedzy nim a 888 nie widze. no oczywiscie poza waga i sztywnoscia.
-
- Kontakt:
jak chcesz walić dropy i długie loty to sobie kup speciazlied demo 9, mozna kupic na www.mkbike.com.pl
Pozdrawiam
Pozdrawiam
www.pinkbike.com/photo/3993305/ :)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
po 1,karpiela sprzedałem bo musiałem.a jak juz sprzedałem to nieodzyskam wiec chce kupic inną,
2.http://www.beyondbikes.com/bb/ItemMatri ... trixType=1
2.http://www.beyondbikes.com/bb/ItemMatri ... trixType=1
-
- Kontakt:
zastanawiam sie czy niewziąśc całego rowera
http://www.beyondbikes.com/mmasc/Images ... mono05.jpg
tylko jaki rozamiar i jakbyscie mi mogli podelac gdzies link gdzie na stronie moge kupićjako caly rower i za ile w dolarach.
http://www.beyondbikes.com/mmasc/Images ... mono05.jpg
tylko jaki rozamiar i jakbyscie mi mogli podelac gdzies link gdzie na stronie moge kupićjako caly rower i za ile w dolarach.