pussy + ... || pytanie o rockring
pussy + ... || pytanie o rockring
1.czy secik pussy, widelec cmp , 24"x2 nadał by sie do streetu , czy może lepiej amorka zamiast widelca ???
2. Potrzebuje dobry rockring, zeby wytrzymał swoje, wiem że juz rokling truvativa z polikarbonu nie daje rady. zastanawiam się nad roklingiem e-13i nad prodigy bo wyglądaja podobnie. podobno e-13 wytrzymuje bardzo duzo i nie pęka jak truvativ.
z góry dzięki za odp, pozdrawiam .
2. Potrzebuje dobry rockring, zeby wytrzymał swoje, wiem że juz rokling truvativa z polikarbonu nie daje rady. zastanawiam się nad roklingiem e-13i nad prodigy bo wyglądaja podobnie. podobno e-13 wytrzymuje bardzo duzo i nie pęka jak truvativ.
z góry dzięki za odp, pozdrawiam .
-
- Kontakt:
Widelce CMP podobno się gną..
Ja bym wolał rockring z alu, a nie z plexi. Ale jeśli chodzi o rockringi z plexi to tutaj zbytniej różnicy (poza ceną i ew. ich grubością nie ma). Ale ja nie jeżdżę w streecie więc mogę się mylić.
Ja bym wolał rockring z alu, a nie z plexi. Ale jeśli chodzi o rockringi z plexi to tutaj zbytniej różnicy (poza ceną i ew. ich grubością nie ma). Ale ja nie jeżdżę w streecie więc mogę się mylić.
[url=http://slopestyle.pl]Slopestyle.pl[/url] - [b]Magia rowerowej ekstremy[/b]
-
- Kontakt:
truvativ mi pękł, e-13 hmm... nie wydaje mi się by były z tego samego tworzywa, bo e13 pod dokręcaniem rozłazi się na boki a truvativ pęka! a tak w ogóle to polecam tylko Alu, sam teraz zmieniłem Kona Cowan Chain Device i jest super, nic się nie dzieje pod dokręcaniem, nie trzeszczy, jak te pieprzone plastiki, i też zupełnie inaczej jest z wgnieceniami, oj co tu gadać....
no chyba że chcesz to dla SZPANU to co innego, e-13 i nic więcej:] ale jeżeli chcesz rockring na długo to zapomnij, na prawdę więcej się z tym pieprzenia niż to warte, to już lepiej sobie załatw raceface i szpan będzie taki sam:>
no chyba że chcesz to dla SZPANU to co innego, e-13 i nic więcej:] ale jeżeli chcesz rockring na długo to zapomnij, na prawdę więcej się z tym pieprzenia niż to warte, to już lepiej sobie załatw raceface i szpan będzie taki sam:>
http://dynuel.pinkbike.com
-
- Kontakt: