uszczelki i łożyska Enduro w Polsce

piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

motomysza uszczelki do shermana firefly'a masz moze?polotwarta kapiel,32mm bodajze...
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
Śledziu
Kontakt:

Post autor: Śledziu »

A ja nie będeę pisał o uszczelkach, tylko o projekcie strony ;)

1) Design, albo raczej jego brak. Strona wygląda jak z dupy, zero grafiki, jakichkolwiek kolorów, nawet loga jakiegoś konkretnego brak.

2) Układ strony. Głupim rozwiązaniem jest dodanie informacji o zawartości koszyka na samym dole menu. Powinno to być na górze, w widocznym miejscu. Bo dodałem jeden produkt do koszyka i zastanawiałem się gdzie do %^$$#$ nędzt sprawdzić jego stan.

3) System. Hmm ja rozumiem że system oparty na include(); jest prosty do napisania i do ew. rozbudowania, ale wystarczy sprawdzać file_exists(); czy plik istnieje. Wtedy nie będzie problemów z jakimiś dziwnymi errorami.

[url=http://slopestyle.pl]Slopestyle.pl[/url] - [b]Magia rowerowej ekstremy[/b]
motomysz
moderator
Kontakt:

Post autor: motomysz »

piotrex mam. Faktycznie zapomniałem wogole dodać Sherman/Nixon do sklepu. Dodam jak najszybciej.

Śledziu
1) Design jest prosty i czytelny. Popracujemy nad tym, póki co staraliśmy sie szybko odpalić strone aby była czytelna i prosta.

2) Pomysle nad tym.

3) Nie ma dziwnych errorów. Poporstu czego jeszcze nie ma tego nie ma. To nie jest error tylko nie dodany dział.

Pozdrower
Śledziu
Kontakt:

Co do 3 punktu, to php zwraca error nie mogąc załadować pliku.

I z całym szacunkiem motomysz. Może zwykłemu userowi to nie robi różnicy, to mnie jako znającemu php daje do myślenia co do poziomu sklepu który korzysta z takich rozwiązań jak includowanie plików, bez sprawdzania ich istnienia, jak i bez sprawdzania ich zawartości i formatowania zawartości (includowanie 'na czysto' to głupota ze względów bezpieczeństwa) ;)

Edit: a design nie jest prosty i czytelny tylko jest wręcz niedorozwinięty. Sklep powinien przyciągać uwagę, a sam tekst tego nie robi.

piotrex
Kontakt:

Śledziutak szczerze,to mnie (i mysle ze wiekszosc klientow) g.... interesuje strona dopoki mozna na niej znalezc tresci ktorych sie szuka,a jako ze temat jest o uszczelkach a nie o php to proponuje zebys dal sobie spokoj.
BTW-ten sklep jest adresowany do KONKRETNEJ grupy osob,ktora nie znajdzie problemow z jej obsluga.
EOT!
Śledziu
Kontakt:

piotrex zacznij czytać ze zrozumieniem.

Użyłem zwrotu który potwierdza to iż nie poczuwam się jako reprezentant całej rzeszy osób zainteresowanych zakupami w tym sklepie ('(..)Może zwykłemu userowi to nie robi różnicy(..)'). Ale należę do tej (twojej) KONKRETNEJ grupy osób które radzą sobie z jego obsługą. A temat został założony w celach informacyjnych, wraz z prezentacją strony, więc stronę oceniłem i wytknąłem jej błędy, których mógłbym znaleźć jeszcze kilka. To źle?

piotrex
Kontakt:

jestes jedyna osoba ktorej to przeszkadza-a teraz powiedz mi-jest sens dalej ciagnac ta jalowa dyskusje?Ty sie znasz,a ja i wiekszosc osob na tym forum jestesmy lamami.I tyle.Mozesz juz skonczyc ten offtop?
Śledziu
Kontakt:

Offtop to Ty wprowadzasz, krytykując to że tylko mnie te błędy przeszkadzają. Bo moje wypowiedzi, są w obrębie tematu. I co na to powiesz Piotrusiu? Może skończysz SWÓJ OFFTOPIC?

MadCow
Kontakt:

Post autor: MadCow »

Masz jakis kompleks mniejszosci ze musisz udowadniac wszystkim dlaczego jestes lepszy?

Co z tego ze Ty napisalbys to lepiej, skoro tak jak jest jest dobrze, moze bez fajerwerkow ale logicznie, przejrzyscie i wszystko mozna latwo znalezc.
Śledziu
Kontakt:

To nie jest żaden kompleks.

Wytykam proste błędy których nie powinno być. I zaproponowałem co powinno być zmienione (i nawet zaproponowałem sposób w jaki to powinno być zrobione), nie z takich względów że lubię pokazywać iż jestem lepszy od innych. Po prostu wyznaję zasadę że jeśli ktoś robi coś dla siebie, to mogą być jakieś niedoróbki, ale jeśli ma to pełnić role komercyjne, to powinno być to zrobione dobrze, a niedoróbki jeśli już są to powinny być w jakiś ukryte/szybko naprawione.

BTW. Czemu na tym forum do jasnej kurwy nędzy jak ktoś pokaże że wie więcej od innych, to już się wywyższa?

(Cholera i teraz ja offtopuję, eehhh)

piotrex
Kontakt:

Sledziu-nie mozesz pojac ze Motomysz przeczytal co napisales?Masz jakies problemy z percepcja?
Oftopic zaczales Ty,czy Ci sie to podoba czy nie,ja tylko odniosle sie do Twoich wypowiedzi.powiedz mi w jaki sposob Twoje wypowiedzi odnosza sie do uszczelek,bo jestem bardzo ciekawy.

jak chcesz dyskutowac o php to mysle ze powinienes zmienic forum...

a osobiste wycieczki sobie daruj-bo sa zalosne.nie znizaj sie do poziomu politykow,a jesli nie umiesz/nie chcesz dyskutowac to to po prostu napisz.
Śledziu
Kontakt:

Ehh. Powiedz szczerze. Żal ci dupę ściska że ja znam php, i moge powiedzieć o niedoróbkach które są na stronie?

A moje wypowiedzi odnoszą się tak do uszczelek, że są sprzedawane na niedorobionej stronie, która została zaprezentowana w tym temacie. Fakt , motomysz przeczytał to co zaproponowałem, jednak ja dorzuciłem coś od siebie, co jest zwiazane z tematem owej strony. Offtop zacząłeś TY, zaczynając dyskutować nad tym że większość klientów ma w dupie błędy na stronie.

Może to ty nie umiesz dyskutować, i znaleźć nic na poparcie swoich słów, skoro wymyślasz swojemu rozmówcy że nie umie dyskutować? I gdzie jest w twoich wypowiedziach cokolwiek co dotyczy TEJ konkretnej strony i TYCH uszczelek? Sam sobie przeczysz.

A jak chcesz pogadać o prawach ecommerce, to chyba pomyliłeś fora..

Bueheh, uwielbiam was ludzie..

Ehhh. Niepotrzebnie daje się zaciągać w ciągnięcie tego offtopu.

piotrex
Kontakt:

nie sledzisz watku-z mojej strony padlo pytanie na temat uszczelek i dostalem odpowiedz.
tak zal mi dupe sciska ze nie znam php,przez Ciebie nie wiem co ze soba zrobic teraz.
gdzie Ci wymyslam?wycieczki osobiste zaczales stosowac Ty.
Po co mam popierac to ze wiekszosc osob w d... bledy w kodzie strony skoro jestes jedyna osoba ktorej to przeszkadza,widzisz kogos kto by tu pisal o tym jeszcze?
fajnie ze znasz php,cieszymy sie razem z Toba i na tym poprzestanmy.
Btw-jest taka zasada w dyskusji-szacunek do rozmowcy.wyraza sie on m.in.w tym ze zwroty Ty,Ci,Ciebie,Twoje,itd pisze zaczyna sie z duzej litery.a wycieczki osobiste proponuje zostawic politykom.
dziekuje za uwage,pozdrawiam.ja sie w tym topicu wiecej nie wypowiadam.
groochas
moderator
Kontakt:

Post autor: groochas »

moze by tak uszczelki do damperow ?? :P
rosa
Kontakt:

Post autor: rosa »

a co z uszczelkami do TRAVISA.... bylbym zaintersowany
http://tiny.pl/x3f5 <= zapraszam
gg# 4036285
motomysz
moderator
Kontakt:

groochas W kwestii damperów narazie są tylko do Mavericków. Trudno mi powiedzieć kiedy, i czy wogole, Enduro wprowadzi do swojej oferty uszczelki do tłumików.

rosa Na chwile obecną nie ma ich w ofercie Enduro wogole. Jeśli sie kiedyś pojawią, napewno zostaniesz poinformowany.
patrick
Kontakt:

Post autor: patrick »

A czy są dostępne uszczelki Marzocchi w kolorze niebieskim, jak tak, to jestem chętny ;d
Pozdro...
motomysz
moderator
Kontakt:

Tak, teraz wszystkie kurzowe uszczelki sa niebieskie.
ODPOWIEDZ