ja gram na 47 uni zaczołem wczoraj a wczesniej grałem na 28 w zeszłym roku,mialem niszczyciele itp ale kurcze nie maiłem potem neta i mi konto skasowali i teraz znowu gram
ja też kiedyś grałem ( na uni 9 ) ale to była zajawka na zime więc potem włączyłem urlop i przed wrześniem skasowałem konto ale pochwale się że byłem w TOP 1000 :)
ja gralem na 14 uni bylem w top 200 ale nie dosc ze mnie kilku kolesi zmasakrowalo ostro jak przez 2 dni nie gralem a poza tym wprowadzili te wkurzajace zabezpieczenie ze przed wykonaniem jakiejkolwiek czynnosci musiales wprowadzac kod z obrazka i jak by tego bylo malo to to nie dzialalo. to sprawilo ze udalo mi sie uwolnic od tej gry ;d
cyc_ling pisze:a poza tym wprowadzili te wkurzajace zabezpieczenie ze przed wykonaniem jakiejkolwiek czynnosci musiales wprowadzac kod z obrazka i jak by tego bylo malo to to nie dzialalo
ze przy wykonywaniu jakiej kolwiek nawet najmniejszej czynnosci musiales wpisywac kod z obrazka zeby boty nie mogly grac za ciebie. Ostatnio grajac w warcrafta spotkalem typa z ktorym kiedys gralem w ogame :D
gralem, ale od 2 miechow urlop... top 400 , uni 10. Ta gra wciaga... potrawilem wstac o 3 w nocy (albo siedziec do 3 w nocy... ) zeby zobaczyc RW, i itp...
no ja kiedys uzo siedzialem i zlomowalem chcilo mi sie teraz mi sie nie chce:) czasem pol nocy siedzialem i odswiezalem galaktyke co 2-3 sekundy zeby zobaczyc kiedy ten na kogo polowalem zebral pz :)
a teraz mi sie nie chce moze czasem ale glownie zyje z eko i farmingu