ogame --> kto gra???
-
- Kontakt:
ja gram na uni 44
top 3
ogolnie juz mnie tak nie wciaga, jak na innym uni i robie wszystko zeby jak najmniej grac.
zrobilem kilka rekordow w postaci najwiekszych bitew solowych, gram prawie bez sojuszu i jade po wszystkich na okolo :P moj cel to kontrolowac 1 galaktyke,
dwie kolonie lotne mam i moge przenesic flote jak najblizej ofiary, zeby go zezlomowac, fajna sprawa jak komus wbije sie w ten sam uklad sloneczny.
wczoraj zrobilem sobie pierwszego moona na tym uni :)
ogolnie jak najwiecej w eko jade, a z eko lekkie mysliwce buduje, flote tez mam duza, wiec jakos za bardzo nikt nie poluje namnie, ale ostatnio prawie mnie 5 osob zezlomowalo, ale ucieklem :P
potem z samego eko mam 3000 punktow dziennie, + troche farmienia, jakies zlomowanko wpadnie i mozna byc wysoko
top 3
ogolnie juz mnie tak nie wciaga, jak na innym uni i robie wszystko zeby jak najmniej grac.
zrobilem kilka rekordow w postaci najwiekszych bitew solowych, gram prawie bez sojuszu i jade po wszystkich na okolo :P moj cel to kontrolowac 1 galaktyke,
dwie kolonie lotne mam i moge przenesic flote jak najblizej ofiary, zeby go zezlomowac, fajna sprawa jak komus wbije sie w ten sam uklad sloneczny.
wczoraj zrobilem sobie pierwszego moona na tym uni :)
ogolnie jak najwiecej w eko jade, a z eko lekkie mysliwce buduje, flote tez mam duza, wiec jakos za bardzo nikt nie poluje namnie, ale ostatnio prawie mnie 5 osob zezlomowalo, ale ucieklem :P
potem z samego eko mam 3000 punktow dziennie, + troche farmienia, jakies zlomowanko wpadnie i mozna byc wysoko
Lubie przeszkody,ktore nie byly budowane z mysla o jezdzie na rowerze
STREET to tylko BMX
STREET to tylko BMX
-
- Kontakt:
Ja w to grałem wcześniej na uni 1 , ale mi zablokowali konto, bo niby je próbowałem sprzedać na allegro z 300 tyś pkt. / ciekawe po co miałbym sprzedawać /. Teraz gram na uni 27, dopiero zacząłem, bo chcę załatwić kumpla z klasy :] Gierka jako taka nawet wciąga, ale na początku jest nudno. To czekanie na surowce :/
-
- Kontakt:
> Zielony < no wymiatasz :P
Ja gram na uni1 top 600 (spadłem ponad 200miejsc po złomie) i uni 11 top 300.
Eko najważniejsze. Wydobycie ok 4kk metalu 1,5kk krychy w budowanu floty daje mi ok 45k punktów tygodniowo.
Ogame to nałóg. Nie ma dnia żebym nie wszedł sprawdzić co nowego :)
Ja gram na uni1 top 600 (spadłem ponad 200miejsc po złomie) i uni 11 top 300.
Eko najważniejsze. Wydobycie ok 4kk metalu 1,5kk krychy w budowanu floty daje mi ok 45k punktów tygodniowo.
Ogame to nałóg. Nie ma dnia żebym nie wszedł sprawdzić co nowego :)
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3073431
[b]NEGOCJUJ CENY![/b]
[b]NEGOCJUJ CENY![/b]