Hi.
Zamierzam przerobic piaste formula e-hub tyl, na os 10mm i hamowate sruby, bo mam dosyc lipnych zaciskow... moje pytanko do Was:
Juz wlasciwie jestem o krok od zlecenia wykonania takiej oski z hartowaniem i przewierceniem, bo chyba bedzie troche mocniejsza (?) i jeszcze zastanawiam sie nad "Da bomb HS-R tarcza oś 10 mm" z MKBike, ale cos napisali ze ona ma 135mm :| troche przy krotka, ja na tyl ta "zemieslnicza" bym mial ze 180mm zeby sroby spokojnie z podkladkami sie zmiescily po zewnetrzenej.
Te 135mm to ma obecnie ten e-hub zdajsie i oczywiscie nie wystaje wogole na zewnatrz przy drop-outach.
- Czy moze wiecie gdzie moge dostac aktualnie piaste z takimi parametrami jw. do 300PLN. Chyba ze ktos z Was moze by oczywiscie odplatnie wykonal take cus dla mnie. (Wawa)
Pozdr.
os 10 mm
http://www.cult-bikes.com.pl/
to masz piaste Rooxa na gruba stalowa os. wypas piasta na pewno w koncu to roox !!!!!!!!!!
jej opis
Jimmy B. rear
piasta tylna MTB Disc; aluminium 7075 (korpus); masywne łożyska maszynowe; sprzęgło: Shimano XT; kolor: czarny (anodyzowany); logo wypalane metodą laserową; 36 otw.; waga: 548g (razem ze stalową osią )
uwagi: kultowa, prawdziwa piasta do downhill'u oraz freeriede'u; wysokie kołnieże gwarantują wysoką stabilność kół; tylna oś (10mm) na śruby
cena (w komplecie stalowa oś ): 799 zł
to masz piaste Rooxa na gruba stalowa os. wypas piasta na pewno w koncu to roox !!!!!!!!!!
jej opis
Jimmy B. rear
piasta tylna MTB Disc; aluminium 7075 (korpus); masywne łożyska maszynowe; sprzęgło: Shimano XT; kolor: czarny (anodyzowany); logo wypalane metodą laserową; 36 otw.; waga: 548g (razem ze stalową osią )
uwagi: kultowa, prawdziwa piasta do downhill'u oraz freeriede'u; wysokie kołnieże gwarantują wysoką stabilność kół; tylna oś (10mm) na śruby
cena (w komplecie stalowa oś ): 799 zł
????