Witam dowiedzialem sie od gregoria ze czasami bywaja krzywe polki od 888rc ja takowa posiadam polega to na tym ze jedna z obejm golenii gornej polki jest nizej lub wyzej niz druga. Po dokladnym zmierzeniu mojego amortuzatora okazalo sie ze moje nowe 888rc ma krzywa polke :) wiec jak bedziecie kupowali 888 to sprawdzajcie czy sa proste polki
A ja kiedys mialem na rowni ustawione lagi w koronie i byly rowno z tymi paseczkami i na gorze tez rowno wystawaly a teraz juz tak nie jest, paski mam roznie, to moze rzeczywiscie cos krzywe;/
no w sumie mogliby ale pewnie im sie nie chce i teraz w jedna strone ja bede musial zaplacic za przesylke a jeszcze sie wkurwie jak mi gwary nie uznaja bo np spuscilem sie na niego i aluminium sie odksztalcilo w wyniku reakcji ze sperma tak jak nokii mial z dm fr 3.0
owszem kupilem go w bike center ale w umowie na bike center jest ze maja obowiazek wykonania gwarancji w ciagu 10 dni roboczych a jesli sie nie zmieszcza w czasie to moge żądać zwrotu kasy albo nowy amora a i tak niedlugo zamawiam niskie polki 2006 wiec nawet jak mi tej gwary nie uznaja to **** im w dupe
Wiec dzownilem do bike center kazali mi wyslac polke oni sprawdza na innym modelu czy jest krzywa i w zaleznosci od postawionej diagnozy dostane albo nowa albo stara, krzywa :)
A teraz pytanie z innej paki: Wie ktos czy S type 26 jest wiele lzejszy niz vuelta ex 26 ???