jaką przezutke tylną?
-
- Kontakt:
jaką przezutke tylną?
Jaka przeżutke tylna mi polecicie
Tylko żeby nie latała jak głupia.
Tylko żeby nie latała jak głupia.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
może mnie wysmiejecie ale ja mam Alivio i w tej cenie jest bezkonkurencyjna nie lata (duza zebatka z przodu) jest gites :D tylko mi sie taki pierdolniczek zjechal ale w niczym nie przeszkadza chodzi sobie ładnie od jakihs 2 lat bez smaroania bez regulacji i nic nie slychac jak sie zmienia przerzutke nic nie przeskakuje nie spada ogolnie dla mnie ok - jezdze na niej Fr :D troche streetu i dropików :d pozdro
Let's ride and don't stop flying again...
Deore jest jedną z gorszych przerzutek jakie można wybrać do tego sportu :]paw22 pisze:ze zwyklych polecam osobiscie Deore , pozdro !
Zdecydowanie polecam XT 2005. Uderzyłem już nie raz i się trzyma bardzo dobrze, a precyzja działania jest naprawdę wysoka. Model 2003 miał mocniejszą sprężynę, więc jak uda Ci się go wychaczyć to jeszcze lepiej.
Stare shimano (xt, lx) to były naprawdę mocne przerzutki, ale ja nie czułbym się zbyt pewnie jeżdżąc na czymś takim.
-_IrO.Com_- Łańcuch może wystarczy skrócić
Xxsin Ja miałem przez dwa miesiące Xt 2006, nigdzie nie uderzyłe a przy któryś lądowaniu sama sie jakoś cudownie wygieła. Więc mam do niej uraz psychiczny :/ teraz mam ultegre i kazdemu będe polecam przerzuty szosowe, mocna sprężyna kupa metalu, zero plastiku i można śmigać :)
Xxsin Ja miałem przez dwa miesiące Xt 2006, nigdzie nie uderzyłe a przy któryś lądowaniu sama sie jakoś cudownie wygieła. Więc mam do niej uraz psychiczny :/ teraz mam ultegre i kazdemu będe polecam przerzuty szosowe, mocna sprężyna kupa metalu, zero plastiku i można śmigać :)
ja mam 9 letnie alivio ktore zmielilo juz wiele szprych (w kole osoby jadacej obok) i nic jej to nie zrobilo. po okolo 7 i pol roku luz zrobil sie dosyc spory ale wystarczylo wlozyc podkladke i dalej chodzi w miare precyzyjnie. Dodam ze to przezutka pod 7ke a u mnie dziala na 8ce. Jako ze alivio to raczej syf a u mnie sie tyle trzyma to wyzsze modele starych shimano powinny byc super a i przy okazji tanie.