Mam amor z wysoka koroną i zintegrowane stery i nie przechodzi pod ramą co z tym zrobić słyszałem że są jakieś podkładki ale nie spotkałem sie z tym nigdy. Gdzie można takie coś kupić a jeśli nie można to jak zrobić samemu czy coś.
Jest jeszcze jedna opcja - dorwij stery z wysokimi miskami. Przynajmniej niech ta dolna bedzie wysoka. Zobacz ile brakuje, bierz suwmiarke i lec szukac Swietego Graala :) W razie czego sluze podpowiedziami.
Zeby nie bylo niedomowien - stery nie msuza miec dlugiego mocowania w ramie, tylko chodzi o wysokosc tej szerszej czesci miski. TLumacze takie glupoty, bo zauwazylem, ze niestety tutaj tak trzeba.
W Mozeo Groove jeden korek to atrapa (siedzać na rowerze- lewy) a drugiego tez nie używa się praktycznie bo jak raz wyregulujesz (powiedzmy;]bo to też średnio działa) amora to juz nim tez nie kręcisz.
A korki odkręca sie taką małą śrubką z boku.
Zdejmij korki i po sprawie.
I w ogóle to zbieraj na nowy amor, nawet duro, czy rst omega itp są znacznie od niego lepsze (wiem bo kiedyś miałem i na szczęście udało mi się go sprzedać po 2 miesiącach z niewielką stratą kasy:) )
ale w tej ramie z 05 zaden amor z korkami nie przechodzi ;/ mam juz w niej czwartego czy piatego amorka i zaden z korkami nie przechodzi :/ jedyny sposob to upiłowac/sciągnąc korki albo zmienic rame :/ w modelu 2006 juz nie ma tego błędu........