Pegs
-
- Kontakt:
Pegs
Chciałem się zapytac czy do piasty ns coaster ss moge zamontowac pega?? Chodzi mi nie do lansu, tylko pożadych grindów. Czy oska się nie złamie ani nie pognie?? Prosze o odp osoby wiedzace o co chodzi i te ktore wniosa cos do tematu .
..::Freeride i Street rulez::..
[s] piaste ns roller pod zwykla os, jak nowka!
-
- Kontakt:
paw22 czytaj uwaznie ns coaster ss czyli pod sinlga co za tym idzie na os 10mm skrecaną.
nie radze na oske 10mm dawac pega szczególnie do tyłu na przód w bmxach jeszcze jakos ale na tył to masakra..
rób pedal grindy na tym swoim ładniutkim bitchu ze sztywnym:D
nie radze na oske 10mm dawac pega szczególnie do tyłu na przód w bmxach jeszcze jakos ale na tył to masakra..
rób pedal grindy na tym swoim ładniutkim bitchu ze sztywnym:D
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
-
- Kontakt:
Erenes miał os 14mm........
Prosze o dalsze wypowiedzi.
Pawian// Grinduje na pedale, ale piny sie w **** zdzieraja, a zamierzam to robic całą zime, wiec wole nie myslec co mi sie stanie z pedziem :] A pegs drogi nie jest, tylko sie o ta własnie piaste boje.
Prosze o dalsze wypowiedzi.
Pawian// Grinduje na pedale, ale piny sie w **** zdzieraja, a zamierzam to robic całą zime, wiec wole nie myslec co mi sie stanie z pedziem :] A pegs drogi nie jest, tylko sie o ta własnie piaste boje.
..::Freeride i Street rulez::..
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
albo NS ma ciutek lepsza oske niz kiedys miałem w shimano dx na przód, albo masz fuksa i deliktanie to robisz na sliskich murkach i nie za dużo. Przedni peg na sztywnym widelcu odkrecał mi sie przy osce 10mm. Oska sie gieła od stawania na tym! albo podginała a wtedy nakretka sie luzuje. Pusta w środku oska. Osiek 10mm nie polecam chyba ze do wożenia pega. pRZECIEZ 14mm też sie gną. Moze czasami komus zadziała, ale szkoda sprzetku. pegi only na 14mm..
dupa.
-
- Kontakt: