Opcja usuwania postów
Opcja usuwania postów
Ta opcja bardzo by sie przydała! ja przynajmniej jestem za!
aha jeśli było to sory
aha jeśli było to sory
Żeby nie zakładać nowego tematu podepnę się tutaj. Proponuję żeby moderatorzy usuwali wszystkie posty, w których występują rażące błędy ortograficzne... nawet tematów, w których tytułach takie występują... to jest nie do pomyślenia że można tak niechlujnie pisać, i świadczy to o braku szacunku dla czytających, po zniknięciu paru wpisów i poinformowaniu o powodzie autorów na bank poprawi sytuację, a i czytać będzie się lepiej...
kilka przykładów:
...przud...
...chamulec...
...rze...
itp.
nie chodzi mi o to, jak ktoś napisze "juz" albo "ktory" bo to można wybaczyć i wytłumaczyć choćby zepsuta klawiaturą, albo ktoś ma linux'a (pewnie nikt, ale jest taka możliwość) bez polskiego języka i tym samym znaków... ale orty z przykładów są nie wytłumaczalne i nie wybaczalne...
a co do opcji usuwania postów to jak najbardziej dobry pomysł...
to tyle ode mnie,
pozdrawiam
kilka przykładów:
...przud...
...chamulec...
...rze...
itp.
nie chodzi mi o to, jak ktoś napisze "juz" albo "ktory" bo to można wybaczyć i wytłumaczyć choćby zepsuta klawiaturą, albo ktoś ma linux'a (pewnie nikt, ale jest taka możliwość) bez polskiego języka i tym samym znaków... ale orty z przykładów są nie wytłumaczalne i nie wybaczalne...
a co do opcji usuwania postów to jak najbardziej dobry pomysł...
to tyle ode mnie,
pozdrawiam
http://www.chr.Rybnik.pl
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: