CZY WD-40 to gooWno ?!@

mozartt
Kontakt:

Post autor: mozartt »

finishline prowadzi Velo,
czyli ogólnie jest to wszędzie dostępne.
MadCow
Kontakt:

Post autor: MadCow »

szczeki_y
Zgadzam się, WD40 to najlepszy dostępny na rynku środek do czyszczenia tarcz. Polecam również Brunoxa.
:]
coctailx
Kontakt:

Post autor: coctailx »

MadCow

DO TARCZ ?!@ chyba was cos zaswedzialo - ja bym tego do tarcz nie uzyl : / : )
ReplaY
Kontakt:

Post autor: ReplaY »

coctailx, ile ty masz lat? A ci wszyscy zabawni, co polecaja wd-40 do tarcz, to niech sie zastanowia, jaka publicznosc odwiedza to forum i jak serio moga potraktowac wyczytane tu informacje.
www.foesracing.com
yasiuuu
Kontakt:

Post autor: yasiuuu »

ReplaYw sumie jestes tu 'nowy' - więc powoli się przyzwyczajaj do dobrego humoru ludzi - "co wnoszą uśmiech w temat"

a co do traktowania serio informacji z forum... to pomysl teraz Ty... umiesz czytać? masz napisane do czego jest WD-40 na puszce? Tylko używając na pałe takich produktów zrobisz sobie i innym (rowerowi też) krzywde:] No to w czym problem, przecież wiadomo, że szczek_y i MadCow parodiuja niektóre wypowiedzi... eh, żeby tłumaczyć ludziom dowcipy z poziomu przedszkola...:D
enduromaster
Kontakt:

Post autor: enduromaster »

coctailx pisze:dhcyc nie no z co do nafty zastan\wiam sie ale to cvhyba slabo trzyma wydjae mi sie ..... choc na poligonie wojskowi tego uzywaja po ostrej łupance : )

w motocyklu starczało mi na miesiąc, w rowerze od 2 lat nie robiłem nic z łańcuchem
power of diesel
http://pl.youtube.com/watch?v=0qIBHg8NSLY&feature=related
Dragon-kr
Kontakt:

Post autor: Dragon-kr »

WD-40 NIE JEST SMAREM!! tylko odrdzewiaczem(bądź w ostateczności środkiem do czyszczenia), więc jakiekolwiek próby nim smarowania czegokolwiek skończą się wypłukaniem smaru a co za tym idzie szybszym zużyciem danego komponentu..

a tak na marginesie SZCZęKI ma rację.
Gość

Post autor: Gość »

złotko to nie jest kur.. zaden smar czy olej tylko Odrdzewiacz po co tym gownem smarujesz
łukiś
Kontakt:

Post autor: łukiś »

smieszny temat.... lepiej go wyrzucic bo to nie ma zadnego sensu.... jak ktos nie ma pojecia to niech nie eksperymentuje tylko uzywa substancji do tego , do czego sa przeznaczone..... wystarczy przeczytac dowolny poradnik o dbaniu o rower i tam macie wszystko opisane. pozdrawiam
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=9975294 rower na czesci !
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

ReplaY[/b, life is brutal :)
http://dhcyc.pinkbike.com
ReplaY
Kontakt:

w sumie jestes tu nowy
Heh, no niech ci bedzie, ze nowy :)

Zarty zartami, ale nigdy nie wiesz, kiedy trafisz na Amerykanina :P Faktycznie, humor przedszkolny przestal mnie bawic juz dluzszy czas temu, to moglem nie zrozumiec tych, o cholera!, jakze zabawnych dowcipow :?
www.foesracing.com
yasiuuu
Kontakt:

Post autor: yasiuuu »

ReplaYogolnie mowiąc chciałem usprawiedliwić 'głupie żarty' które były odpowiedzią na bezmyślne stwierdzenia/pytania do czego służy tak naprawde WD-40 - wszystko jest napisane na puszcze:)
www.feel-free.pl
wd40
Kontakt:

Post autor: wd40 »

Tak, z pewnoscia gooowno...

A tak na serio, wd-40 jest srodkiem konserwujaco czyszczacym- raczej sluzy do wyplukania starego smaru i zastapienia go nowym. Mozna czasami spryskac zawiasy w fullu, na jakis czas przestaja skrzypiec, ale jest to rozwiazanie krotkotrwale.
zuku
Kontakt:

Post autor: zuku »

heh, polemizował bym że ReplaY jest tu nowy i obce są mu zasady funkcjonowania tego forum ;] i know ReplaY :P
Kruk
Kontakt:

Post autor: Kruk »

Według mnie najlepszy jest SPRT-96(%), polecam każdemu na rozluźnienie, poprawe humoru lecz w niewielkich ilościach.
Wiesz co mnie boli? Że rower się pierdoli!
Grzesiu
Kontakt:

Post autor: Grzesiu »

hahahahaha wd40 nie sluzy do smarowania :P hahahaha wyplukales caly smar jaki miales na lancuchyu to sie dziwisz ze ci skrzypi :P :D
http://www.pinkbike.com/photo/935615/
Inur
Kontakt:

Post autor: Inur »

o w morde :o przeciez WD40 sie do takich rzeczy nie uzywa... spryskaj tym lancuch a ci usunie caly smar ktory byl na niego naniesiony. szkoda ze nie wysmarowales tego lancucha kremem przeciw zmarszczkom z witamina C (to tak profilaktycznie zeby sie nie rozciagal)
www.trialshop.pl
ReplaY
Kontakt:

Razem z zukiem jestesmy znanymi praktykami dolewania wd-40 do herbaty. Czasem rowniez dolewamy oliwy do ognia =P Walczymy aktywnie o uznanie wd-40 jako dietetycznego srodka spozywczego.
www.foesracing.com
zuku
Kontakt:

Post autor: zuku »

ReplaY pisze:Razem z zukiem jestesmy znanymi praktykami dolewania wd-40 do herbaty. Czasem rowniez dolewamy oliwy do ognia =P Walczymy aktywnie o uznanie wd-40 jako dietetycznego srodka spozywczego.
racja. aha, przyszła odpowiedź z instytutu matki i dziecka, dotycząca dodawania WD-40 do deserów naszych pociech. dzięki temu, deser stanie się pożywny i witamino dajny ;) odkryłem jeszcze jedną zaletę naszego uniwersalnego WD-40 - świetnie działa na szkodniki typu: słoń afrykański, guziec, a także można nim zwalczać ameby.
ODPOWIEDZ