Konkurs Fotograficzny (zdjęcia w akcji)
Konkurs Fotograficzny (zdjęcia w akcji)
Witam!
Zapraszam wszystkich do uczestnictwa w konkursie na najlepsze zdjęcie "ROWER PONAD ZIEMIĄ".
W konkursie uczestniczyć może każdy, jednak wolno wysłać tylko jedno zdjęcie.
Konkurs będzie składał się z dwóch etapów:
1. Przez "Jury" zostaną wybrane trzy najlepsze zdjęcia ze wszystkich nadesłanych.
2. Na 3 wybrane zdjęcia będą głosować użytkownicy. (zdjęcie z najwyższą średnią ocen wygrywa)
Nagrodą jest książka B.Lopesa "JAZDA rowerem górskim" o której można przeczytać: http://www.dh-zone.com/index.php?m=single&id=411
Zdjęcia można wysyłać do 10 XII, a rozstrzygnięcie konkursu jest planowane na 14 XII.
Dalsze instrukcje co do załączania zdjęć: www.team.bull-horn.com
Zapraszamy wszystkich do zabawy :)
Zapraszam wszystkich do uczestnictwa w konkursie na najlepsze zdjęcie "ROWER PONAD ZIEMIĄ".
W konkursie uczestniczyć może każdy, jednak wolno wysłać tylko jedno zdjęcie.
Konkurs będzie składał się z dwóch etapów:
1. Przez "Jury" zostaną wybrane trzy najlepsze zdjęcia ze wszystkich nadesłanych.
2. Na 3 wybrane zdjęcia będą głosować użytkownicy. (zdjęcie z najwyższą średnią ocen wygrywa)
Nagrodą jest książka B.Lopesa "JAZDA rowerem górskim" o której można przeczytać: http://www.dh-zone.com/index.php?m=single&id=411
Zdjęcia można wysyłać do 10 XII, a rozstrzygnięcie konkursu jest planowane na 14 XII.
Dalsze instrukcje co do załączania zdjęć: www.team.bull-horn.com
Zapraszamy wszystkich do zabawy :)
Re: Konkurs Fotograficzny (zdjęcia w akcji)
Również zapraszam do uczestnictwa w zabawie :)
http://www.pinkbike.com/photo/1220348/
Już pare osó zadało to pytanko, tak więc odpowiadamy :)alek_fr pisze:no fajna sprawa z tym konkursem:)
Pytanko: zdjecie z ktore ma znaczek Pinkbike bedize dopuszczone?
Wstawilbym sobie fotke, ale orginal mam gdzies na cd wypalony, a tak to z pinkbika bym zapodal...
No więc oczywiście że lepiej bez znaczka pinkbike :)
No ale jesli macie tylko z znaczkiem to niech będzie, tyle że to troche psuje zdjęcie co zmiejsza szanse na sukcess :P
Pozdro ;)
http://www.pinkbike.com/photo/1220348/
cygi
1. Fotografia nie musi być twojego autorstwa, jeżeli autor zdjęcia wyrazi zgodę na to, żebyś to zdjęcie zamieścił. Nie potrzebna nam żadna zgoda na papierze, nie ten wymiar konkursu, ale z własnej uczciwości powinieneś się zapytać czy nie będzie tej osobie to przeszkadzało :)
2. Pewnie, że może być na bandzie. "Rower ponad ziemią" to tylko taka symboliczna nazwa konkursu. W grę nie wchodzą zdjęcia na których stoisz przy rowerze jednak wszelkie zdjęcia w akcji.
1. Fotografia nie musi być twojego autorstwa, jeżeli autor zdjęcia wyrazi zgodę na to, żebyś to zdjęcie zamieścił. Nie potrzebna nam żadna zgoda na papierze, nie ten wymiar konkursu, ale z własnej uczciwości powinieneś się zapytać czy nie będzie tej osobie to przeszkadzało :)
2. Pewnie, że może być na bandzie. "Rower ponad ziemią" to tylko taka symboliczna nazwa konkursu. W grę nie wchodzą zdjęcia na których stoisz przy rowerze jednak wszelkie zdjęcia w akcji.
jeśli mnie pamięć nie myli to nikt kto wygrał zawody (rowerowe, narciarskie itp) nie zrzekł się nagrody na moją korzyść za to że mu zdjęcia robiłem w trakcie, tak więc nie widze powodu dla którego jakiś fotograf miałby zrzekać się nagrody za zdjęcie własnego autorstwa (no chyba że mówimy tu o fotce nokią 6230 lub innym Medionem :P ). Niestety dobry sprzęt foto kosztuje ciut więcej od rowerków nawet klasy dh tak więc nie zezłośćcie jakiegoś fotografa :)
Kreatywna Fotografia Sportowa
www.tommysuperstar.com
www.tommysuperstar.com
Troszkę się nie zrozumieliśmy :) Można dać zdjęcie nie swojego autorstwa, ale pod warunkiem, że fotograf jest tego świadomy i wyraził na to zgodę. Napisałem to już w poprzednim poście.wizi pisze:ale bez sensu jest wg mnie to ze nie trzeba byc autorem zdjecia. Czemu mialby wygrac ktos kto nie zrobil zdjecia a tylko na nim jest? W koncu to konkurs na najlepsze zdjecie a nie na osobe ktora sie najlepiej na zdjeciu prezentuje, wiec niech wygra ten kto ZROBIL to foto....