jak sprawdzic pekniecie w ramie?
jak sprawdzic pekniecie w ramie?
siemka
kumpel ma problem poniewaz ma jakas ryse pod glowka i obawia sie ze moze to byc jakies pekniecie etc.
jak mozna sprawdzic czy to pekniecie czy jakas tam ryysa? sa jakies sposoby sprawdzenia tego?
z gory dzieki za posty
elo yo madafaka
kumpel ma problem poniewaz ma jakas ryse pod glowka i obawia sie ze moze to byc jakies pekniecie etc.
jak mozna sprawdzic czy to pekniecie czy jakas tam ryysa? sa jakies sposoby sprawdzenia tego?
z gory dzieki za posty
elo yo madafaka
Nie trzyj papierem ściernym bo zatrzesz pęknięcie. Najlepiej wziąść osrty nożyk i poprostu odciąć troche laakieru. Ja tak sprawdzałem w moim Scottcie Octanie FX DH Vertigo i niebyło pęknięcia na KHSie DH50 też miałem przyjemność śmigać i wydaje mi się że one raczej nie pękają. A w którym miejscu pęka??
Pozdrower
Pozdrower
Nulla vis major pietate vera est.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- moderator
- Kontakt:
Sluza do tego tzw badania nieniszczące - np ultradźwiękami. Domyslam sie jednak ze nie masz dostepu do tego typu badań
Zetrzyj lakier papierem sciernym - zatrzesz troche pęknięcie. Pojezdzij troche i popatrz na miejsce gdzie zdzierales lakier. Jezeli pojawi sie czarna ryska to przykro mi...
Mialem kiedys a-zone'a wiec oko na takie rzeczy mam wyczulone :P
Zetrzyj lakier papierem sciernym - zatrzesz troche pęknięcie. Pojezdzij troche i popatrz na miejsce gdzie zdzierales lakier. Jezeli pojawi sie czarna ryska to przykro mi...
Mialem kiedys a-zone'a wiec oko na takie rzeczy mam wyczulone :P