UWAGA na Bullita z Allegro !

duffs
Kontakt:

Post autor: duffs »

Ten sprzedawca to zwykly oszust!! wczoraj otrzymalem od niego przesylke i przedmiot mial byc zupelnie nowy jednak jak sie okazalo gwint byl ******* i koncowki ulamane.Chlopaczek śmiesznie twierdzi ze zlamanie jest od nowosci i tak mialo byc a gwint zostal ******* przez poczte polska(??).Nie ma innej opcji jak negatyw i sprawa w allegro.I nie mozna zawsze liczyc na to ze jak ktos ma 200 komentarzy prawie wszystkich pozytywnych to nie jest oszustem.Szkoda ze za ta ramke nie dostal negatywa bo tak to ludzie nie wiedza jakie waly robi i beda sie dalej na niego najeżdzac.
Krzysiek_gda
Kontakt:

Post autor: Krzysiek_gda »

Yogi pisze:no i co mówłem ? HAHAHA

2.000 mozna miec normalnego bulita
ale przecietny polaczek pomysli... hmm po co przepłacać jak jest "taka sama" za 1.500 ?

kazdy kto ma taki tok rozumowania jest żałosny.

tak samo jeden nie dołoży 100zł do amortyzatora bo moze mieć "taki sam" tylko że niższy model, poobijany, z niedziałającą regulacją tłumienia bez papierów i niewiadomego pochodzenia.

Nie dajcie sie zfrajerować.
Yogi to była "normalna" aukcja tego bullita, koles ma 200 komentow, aukcje wystawił od 1 zł. Wiec wszystko wydawałoby sie ze było OK, dopoki nie przyszedł przedmiot, więc nie cwaniakuj że ktoś sie połasił na bullita za 1500, bo tak sie po prostu zakonczyła aukcja. Oferta była złozona na 2500 a to ze na 5 minut przed koncem ludzie zaczeli sie przebijac po 5 zeta i cena doszlo do 1700 to co innego.
Co do nega to napewno go dostanie, chociażby za te numery jakie wywija na allegro z ponownym wystawieniem i za palenie głupa, że ramka jest OK.
Yogi
Kontakt:

Post autor: Yogi »

Krzysiek_gda pisze:
Yogi to była "normalna" aukcja tego bullita, koles ma 200 komentow, aukcje wystawił od 1 zł. Wiec wszystko wydawałoby sie ze było OK, dopoki nie przyszedł przedmiot, więc nie cwaniakuj że ktoś sie połasił na bullita za 1500, bo tak sie po prostu zakonczyła aukcja. Oferta była złozona na 2500 a to ze na 5 minut przed koncem ludzie zaczeli sie przebijac po 5 zeta i cena doszlo do 1700 to co innego.
Co do nega to napewno go dostanie, chociażby za te numery jakie wywija na allegro z ponownym wystawieniem i za palenie głupa, że ramka jest OK.
w pełni wartościowe takie ramy sa warte wiecej
Ale jeśli ktoś się chce pozbyć gruzu za obojetnie jakie pieniądze to daje atrakcyjna cene a polaczki lecą jak muchy do gowna.

Dla mnie podejzane sa tak niskie ceny (nie mowie o aukcjach za 1zł czy że wcześniej dogadał sie z kupującym)

Łapcie się dalej na takie "okazje" szerokiej drogi :)
[s]
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
Krzysiek_gda
Kontakt:

Yogi nie było tam opcji kup teraz i 1500 zeta, tylko normalna licytacja. W cenie więc nic nie było podejrzanego. A ze była niska to tylko pokazuje mentalność polakow i przebijanie po pare złoty na 30 sekund przed zakonczeniem aukcji.
TGMJ
Kontakt:

Post autor: TGMJ »

Yogi to, że ludzie chcą taniej kupić sprzęt to racej nic zdrożnego, i wbrew temu co twierdzisz robią tak ludzie na całym świecie, a nie tylko u nas. Domeną "polskich cwaniaczków" jest nagminne złe opisywanie sprzętu, jak ktoś kupuje sprzęt który jest opisany jako posiadający 12 dziur, 4 pęknięcia i 70 wgniotów to robi to na swoją odpowiedzialność, ale chyba inną sprawą jest kupowanie sprzętu który jest opisany jako będący w stanie dobrym, a okazującym się być totalnym złomem.
wookie85
Kontakt:

Post autor: wookie85 »

Yogi oj ********** troche wiesz ;]

Nie raz kupowalem na allegro w wiekoszosci dobre okazje i 90% wszystko bylo ok , jak nie wiecej , bardzo czesto sprzedajacemu bylo obojetne za ile sie sprzeda , poprostu traktowal allegr powaznie i jak licytacja konczyla sie na XX to tyle sie placilo chociaz warte bylo wiecej , sa ludzie co maja kase kupuja nowe a stare sprzedaja po tanosci , fakt ze czasem neiktore okazje sa lewe jak widac ale wystarczy troche wprawy i latwo takie wylapac , nie zawsze ale czesto , wiec nie nmow ze jestem zalosny bo to m. in. tez mojej osoby sie tyczy ;] , masz takie podejscie jakie masz rozumiem , ja ter az tez potrafie zaplacic czasem wiecej i miec pewnosc ale okazji nadal szukam nie zaluje a przykladow mase moglbym podac ;]
www.mm-foto.pl
Krzysiek_gda
Kontakt:

Witam poruszam znowu ten wątek bo widze, że ten bullit znowu pojawił sie na allegro. Tym razem z innego konta. Aczkolwiek tym razem koles przyznal sie do spawu i do odpowiedniego rocznika ramy. "Zapomniał" tylko dodac, że na wachaczu, w miejscu łączenia z damperem są jeszcze mikropęknięcia na spawie, no i że brakuje elementu łączącego przedni trójkąt z damperem. Co do dampera to także był z tego co wiem w opłakanym stanie. Takich naciągaczy jeba***ych trzeba tępic.
UWAŻAJCIE
ps. zdjecia mikropęknięcia moglbym tu jakos umiescic tylko ktos by mi musial powiedziec jak.
chessmaster
Kontakt:

Post autor: chessmaster »

Gość sprzedaje bez dampera, a więc wadliwy 5th element odpada, ale nadal nic nie wspomniał o mikropęknięciach... http://tiny.pl/93wf
Krzysiek_gda
Kontakt:

chessmaster pisze:Gość sprzedaje bez dampera, a więc wadliwy 5th element odpada, ale nadal nic nie wspomniał o mikropęknięciach... http://tiny.pl/93wf
ten damper jest na innej aukcji
FR-SHOP
Kontakt:

Post autor: FR-SHOP »

bo to juz jest inny ziomek
wookie85
Kontakt:

Post autor: wookie85 »

ten sam ale inne konto , tamten tez mial bailego speca jako caly biek do sprzedania , wiec to ta sama osoba na 90%
www.mm-foto.pl
Rychhhu
Kontakt:

Post autor: Rychhhu »

hm pisze si waHacz !!!!
kaczor tychy
Kontakt:

Post autor: kaczor tychy »

http://allegro.pl/show_item.php?item=15 ... s%C5%82any. to nie jest ten damper ? bo koles tez z Wrocławia i w swoich aukcjach ma taka ramke:
http://allegro.pl/item152658231_santa_c ... tanio.html

odpiszcie bo mialem zamiar kupic ten damper
gg 3496312
kaczor tychy
Kontakt:

Post autor: kaczor tychy »

jednak jest to ten sam koles bo jest ten sam nr gg podany w aukcji; dzieki za info
gg 3496312
Krzysiek_gda
Kontakt:

To jest ta rama i ten damper, wiem to poniewaz obie rzeczy trzymalem w ręku. A tak co do przedniego trójkąta to tez w sumie nie wiem czy nie jest lewy bo ma nieorginalne nalepki i jest chyba świerzo malowany. Widzilalem u pierwszego kolesaia ktoremu chcial ja wcisnąc udajac potem debila ze o niczym nie wiedzial.
ODPOWIEDZ