Pike 2007 vs. Pike 2006
EJ ludzie a widzieliscie inne przypaki pikow jak regulacje sie jebaly itp. Ile jest opini ze pike to gowno moze ci sie uda i kupisz mniej gownianego i peknie podkowa albo ******* sie w srodku dobijesz pare razy i wszystko sie zmieli jak gowno.Zboaczymy czy twoje zdanie sie nie zmieni jak kupisz tego pika a paqu nie ma 66 ;/
Hmm.
lol nie rozsmieszaj mnie pary razy i sie zmieli , co ci sie zmieli co ? wrozka sie znalazla.... jak na iles tam tysiecy pikow na swiecie jezdzacych to chyba nie jest taki tragiczny amor , polowa forum zesrala by sie w gacie zeby takiego chociaz miec...Szczeka pisze:EJ ludzie a widzieliscie inne przypaki pikow jak regulacje sie jebaly itp. Ile jest opini ze pike to gowno moze ci sie uda i kupisz mniej gownianego i peknie podkowa albo ******* sie w srodku dobijesz pare razy i wszystko sie zmieli jak gowno.Zboaczymy czy twoje zdanie sie nie zmieni jak kupisz tego pika a paqu nie ma 66 ;/
www.mm-foto.pl
mczuszuxxxxxx
No dwa niedo*jeby, dzieci gimnazjum lat 13.
Duro to ja miałem synu jak tobie mama jeszcze dupe podcierała, jak bys miał troche mózgu to byś widział date fotosa, duro miałem 2 sezony temu buraku haha. W katalogu jak H** widać jaki mam obecnie amor, no ale dobra powiem jaki bo połowa tępaków z dh-zona dalej nie będzie wiedzieć, mam Nixona, dla drugiej połowy tepaków wytłumacze jeszcze że na drugim foto gdzie jest 66 to amor brata, bo mimo tego że w podpisie pisze że przymierzyłem amor brata (po polsku) to i tak jakis ***** z Dh-zonu tego nie zrozumiał co widać w komentarzach. A na pajku to ja dzieci jeździłem i to nie jednym i opinie mam jedną.... H**NIA !!
<AAAAAHAHHAHAHAHA>
aha... a na tym duraczu to i tak działałem więcej niż Ty na pajkach i innych badziewiach hahaha
Wszystkich normlanych wzywam !!! DŻIHAD !!!
Trzeba wytepić frajerstwo Dh-zone
No dwa niedo*jeby, dzieci gimnazjum lat 13.
Duro to ja miałem synu jak tobie mama jeszcze dupe podcierała, jak bys miał troche mózgu to byś widział date fotosa, duro miałem 2 sezony temu buraku haha. W katalogu jak H** widać jaki mam obecnie amor, no ale dobra powiem jaki bo połowa tępaków z dh-zona dalej nie będzie wiedzieć, mam Nixona, dla drugiej połowy tepaków wytłumacze jeszcze że na drugim foto gdzie jest 66 to amor brata, bo mimo tego że w podpisie pisze że przymierzyłem amor brata (po polsku) to i tak jakis ***** z Dh-zonu tego nie zrozumiał co widać w komentarzach. A na pajku to ja dzieci jeździłem i to nie jednym i opinie mam jedną.... H**NIA !!
<AAAAAHAHHAHAHAHA>
aha... a na tym duraczu to i tak działałem więcej niż Ty na pajkach i innych badziewiach hahaha
Wszystkich normlanych wzywam !!! DŻIHAD !!!
Trzeba wytepić frajerstwo Dh-zone
http://www.pinkbike.com/photo/797842/