Duncon Cocker
Duncon Cocker
Mam pytanie czy ta ramka da radę w streecie i dircie z 2*24 i drop offem compem?? Bo mam Kone stuff + 2*24 + dropp i teraz nei weim czy zmieniac armor czy ramke... prosze doradzcie cosik
Sprzedam :rame kona stuff 2005 15,5 400zł !!
gg4139952
gg4139952
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
to się zdecyduj ... chcesz ramę lekko czy z dobrą geo? ... bo jak chcesz lekką to bierz tego amstafa z geo do streetu no raczej do dupy, ale lekka, jeśli do streetu to pussy, a jak lekką to suba i będzie do streetu ok ...
a cockera to do streetu... taaakkk mądry jesteś ...
a cockera to do streetu... taaakkk mądry jesteś ...
co cie nie zabije to wzmocni
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Brawo, znowu chorda Dh-złomowców daje mądre rady.
Zaczne od tego że sam mam cockera z nixonem na 2x 24` i jeżdże miasto.
Ekipa Dh-zone doradza ramy na podstawie napisu na stronie www... jeżeli pisze FR to rama już sie do niczego innego nie nadaje, tylko FR! BRAWO! Po drugie brawa dla fachowców: groochas Coocker jest lżejszy od pussy, dziwek, ino sub lżejszy ale wątpie że wytrzymalszy od Coockera.
Coocker ma dłuższy przedni trójkąt ale bez przesady to nie jamnik. Rama spisuje sie ładnie na mieście, jedyny problem to dośc nisko położona mufa przy 2x24, z przodu musi być minimum 130mm żeby było SI.
Cocker jest ładniejszy i wytrzymalszy moim zdaniem w porównaniu do tych DH-złomowych "ram street"
Teraz sobie wybierz co chcesz... albo wybierz to co polecają Dh-złowcy i dołącz do grona pozerów na stalowej ramie, lub kup to na co naprawde masz ochote i co Ci sie podoba.
Pozdro
Dla tych dzieci poniżej co teraz będą burać...
SSSSSSSSSSSijcie =D
pozdro
Zaczne od tego że sam mam cockera z nixonem na 2x 24` i jeżdże miasto.
Ekipa Dh-zone doradza ramy na podstawie napisu na stronie www... jeżeli pisze FR to rama już sie do niczego innego nie nadaje, tylko FR! BRAWO! Po drugie brawa dla fachowców: groochas Coocker jest lżejszy od pussy, dziwek, ino sub lżejszy ale wątpie że wytrzymalszy od Coockera.
Coocker ma dłuższy przedni trójkąt ale bez przesady to nie jamnik. Rama spisuje sie ładnie na mieście, jedyny problem to dośc nisko położona mufa przy 2x24, z przodu musi być minimum 130mm żeby było SI.
Cocker jest ładniejszy i wytrzymalszy moim zdaniem w porównaniu do tych DH-złomowych "ram street"
Teraz sobie wybierz co chcesz... albo wybierz to co polecają Dh-złowcy i dołącz do grona pozerów na stalowej ramie, lub kup to na co naprawde masz ochote i co Ci sie podoba.
Pozdro
Dla tych dzieci poniżej co teraz będą burać...
SSSSSSSSSSSijcie =D
pozdro
http://www.pinkbike.com/photo/797842/