RooX - legendarna firma schodzi na psy?
-
- Kontakt:
rafal_wufr....nie wszystkie ramy takie skore do idealnej pracy :))) ....w mojej mam mała zembatkę i taki profil że prawidłowe ustawienie powoduje obijanie się o ramę...ale wiem że da radę.....w innych :))) ogólnie napinacz pierwsza klasa :))
....a dla jednego FR a dla innego HC a inny jeszcze powie że to XC....kazdy swoje wie :))
POzdro
....a dla jednego FR a dla innego HC a inny jeszcze powie że to XC....kazdy swoje wie :))
POzdro
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
-
- Kontakt:
W kwestii pakietów X-Type....
Juz niedługo pojawią sie pakietu Enduro :) Pasujące do tych korb. Cena całego pakietu będzie niestety nieco większa niz cena pakietu RF. (ok. 225 zł) Ale nie wynika to z moich ambicji wprowadzania na rynek drożyzny tylko z CHORYCH stawek podatków w polsce (15% cło + 22% Vat + 19% dochodowy).
Ale opcją będzie wymiana łożysk na łożyska Enduro (w starym pakiecie) za 100 zł - w cenie wymiana i nowe łożyska.
W opcji są jeszcze łożyska ceramiczne, ale jest to "opcja" ponieważ będie to baaardzo drogie.
Pisze o tym, bo moze pomożeto być korbą RF .. bliżej ideału.
Natomiast w kwestii samych korb. Waże ponad 100kg i jeżdze na Diabolusie. Wydaje mi sie, ze wcale nie musze jebać mega hop, wielkich niedolotów i jebać nimi po kamieniach, żeby dostawały mocno w dupe. A faktycznie poza niedorobionym pakietem są wg. mnie genialne.
Zapraszam tych który nie wiedzą co to "Enduro" na:
www.mud-serwis.com
i
www.enduroforkseals.com
ps. Zauważyłem ze jest to pierwsza od dawna (w której czynnie uczestnicze) dyskusja na tym forum, która jest na poziomie i bez wzajemnego bluzgania sie róznych osobników. Panowie oby tak dalej :)
Pozdrower
ps2. Jesli ktoś będzie chciał na żywo zobaczyć uszczelki "Enduro" to bede je miał przy sobie na pokazie w kinie Kijów. (O ile zdąrze na niego ze szkoły). A rozpoznać mnie nie będzie trudno... jak to okreslił kiedyś Groochas - "najcięższy serwisant w krakowie".
Pozdrower jeszcze raz :P
Juz niedługo pojawią sie pakietu Enduro :) Pasujące do tych korb. Cena całego pakietu będzie niestety nieco większa niz cena pakietu RF. (ok. 225 zł) Ale nie wynika to z moich ambicji wprowadzania na rynek drożyzny tylko z CHORYCH stawek podatków w polsce (15% cło + 22% Vat + 19% dochodowy).
Ale opcją będzie wymiana łożysk na łożyska Enduro (w starym pakiecie) za 100 zł - w cenie wymiana i nowe łożyska.
W opcji są jeszcze łożyska ceramiczne, ale jest to "opcja" ponieważ będie to baaardzo drogie.
Pisze o tym, bo moze pomożeto być korbą RF .. bliżej ideału.
Natomiast w kwestii samych korb. Waże ponad 100kg i jeżdze na Diabolusie. Wydaje mi sie, ze wcale nie musze jebać mega hop, wielkich niedolotów i jebać nimi po kamieniach, żeby dostawały mocno w dupe. A faktycznie poza niedorobionym pakietem są wg. mnie genialne.
Zapraszam tych który nie wiedzą co to "Enduro" na:
www.mud-serwis.com
i
www.enduroforkseals.com
ps. Zauważyłem ze jest to pierwsza od dawna (w której czynnie uczestnicze) dyskusja na tym forum, która jest na poziomie i bez wzajemnego bluzgania sie róznych osobników. Panowie oby tak dalej :)
Pozdrower
ps2. Jesli ktoś będzie chciał na żywo zobaczyć uszczelki "Enduro" to bede je miał przy sobie na pokazie w kinie Kijów. (O ile zdąrze na niego ze szkoły). A rozpoznać mnie nie będzie trudno... jak to okreslił kiedyś Groochas - "najcięższy serwisant w krakowie".
Pozdrower jeszcze raz :P
motomyszco do X-Type'ów to moim jedynym zarzutem są własnie wady supportów, a konkretnie ich nietrwałość, łożyska są ok, ale te plastikowe osłony...piiiii(cenzura). Też mam Diabolusa i musze sie zgodzic, ze korba jest genialna, waze ok. 85kg, fakt ze mniej niż Ty, aczkolwiek korba też dostaje po 'pupie' (zeby nie psuć kultury na forum:P).
a czym różnią się łożyska Enduro od tych RF?
a czym różnią się łożyska Enduro od tych RF?
www.feel-free.pl