Duncon Cocker
kamil_dh
a pewno possie, nie bój sie za kilka lat może też będziesz przeżywał takie przygody, na razie dalej używaj reki przy czytaniu DH-zonu.
Zanim kupiłem Cockera jeźdizłem na Suburbanie (mój brat takowego miał), dziwce i pussy, nie jestem frajerem żeby kupywac sprzet na bazie porad fachowców z neta. A co do skoku amora na mieście to jest to sprawa indywidualna co widac na filmach z rzeźnikami od Wuja Sama (nawet 170mm sherman na streecie i kolesiowi nie przeszkadza)
osiem =**
a pewno possie, nie bój sie za kilka lat może też będziesz przeżywał takie przygody, na razie dalej używaj reki przy czytaniu DH-zonu.
Zanim kupiłem Cockera jeźdizłem na Suburbanie (mój brat takowego miał), dziwce i pussy, nie jestem frajerem żeby kupywac sprzet na bazie porad fachowców z neta. A co do skoku amora na mieście to jest to sprawa indywidualna co widac na filmach z rzeźnikami od Wuja Sama (nawet 170mm sherman na streecie i kolesiowi nie przeszkadza)
osiem =**
http://www.pinkbike.com/photo/797842/
paqman może Ty potrzebujesz do tego przedszkolanek, ja mam nażeczoną, nie wyskakuj tutaj z wiekiem bo gówno wiesz ile kto ma, jeśli kierujesz się stereotypem tego forum, że większość ma 13 lat to trudno- świadczy to o Tobie.
I tak jak napisał piotrex o gustach się nie dyskutuje. Jak Ci wygodnie to jeździj sobie nawet na dragstarze z supermonsterem, ale odwal się od cudzych zdań, bo wyskakujesz zupełnie bezpodstawnie.
jak narazie Ty zachowujesz się jak dzieciak, nie potrafiący przyjąć do wiadomości argumentów innych.
"...rzeźnikami od Wuja Sama (nawet 170mm sherman na streecie i kolesiowi nie przeszkadza)" a nie przeszkadza bo koleś wymiata, śmiem twierdzić, że podobnie jak autorowi tematu, mnie i Tobie daleko do tego poziomu. więc spokój chłopcze.
I tak jak napisał piotrex o gustach się nie dyskutuje. Jak Ci wygodnie to jeździj sobie nawet na dragstarze z supermonsterem, ale odwal się od cudzych zdań, bo wyskakujesz zupełnie bezpodstawnie.
jak narazie Ty zachowujesz się jak dzieciak, nie potrafiący przyjąć do wiadomości argumentów innych.
"...rzeźnikami od Wuja Sama (nawet 170mm sherman na streecie i kolesiowi nie przeszkadza)" a nie przeszkadza bo koleś wymiata, śmiem twierdzić, że podobnie jak autorowi tematu, mnie i Tobie daleko do tego poziomu. więc spokój chłopcze.
co cie nie zabije to wzmocni
kamil_dh dokładnie, szanuj innych skoro się pytasz to ci mówią "...nie jestem frajerem żeby kupywac sprzet na bazie porad fachowców z neta..." A jak wiesz lepiej to na hói zakładasz temat i się pytasz. BTW ja bym szedł w kotecka v2.0, siubka, albo bicza
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=2071386 SPRZEDAM !
GG:1560098
GG:1560098
-
- Kontakt:
nowe koteczki pekaja podobno.dc ma juz pare złamanych.bierz pussy 1,0 i sie nie baw w wage bo nawet nie poczujesz a jesli chcesz oszczedzac na wadze to te 0,5kg ci nic nie da.wiecej zyskasz na oponachi innych pierdołach .co do cockera to raczej nie jest to rama zabardzo do streetu/dirtu bo do dobrego geo potrzeba dosc duzego amora conajmniej 130 a optymalnie 150-170.takie moje zdanie
http://mmorswin.pinkbike.com/
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: