Witam chce kupic rockling mam krobe rozbierana truvatiw iso flow i chce do niej kupci rockling bo targam spodnie jakie mi radzicie i czy cieżko założyc (sorry za błedy klawatura mi sie psuje)
hmm moze prostszym sposobem na targane spodnie jest podniniecie nogawka? po 2 rockring nie sluzy do tego zeby chornic przed spodniami ale zeby chornic blat zeby sie nie pogiol :P
a co do montazu to okrecasz srubki z 2blatu .tak jak masz te 4 uchwyty to blat jest z lewej puzniej uchwyty z prawej i dodajesz tylko rockring z prawej strony no wkladasz srubki dokrecasz i gotowe .nie jestem pewien czyten iso flow ma 2 lub 3 blaty:P jezeli 3 to zamiast 3 blatu dajesz rockring poprostu:P nic trudnego;)
http://www.pinkbike.com/photo/1535220/ prawie jak pod ^_^
ja mam na sprzedaz rockring TRUVATIV ... ale Dergis tobie juz nic nie sprzedam daj spokoj tak samo odemnie i od innych kupiles ramy . Kup sobie slownik i panowie olejcie ten temat
kup lepiej napinacz z prowadnicą łańcucha od góry, jak ja dobrze dopasujesz to spodnie nie będą sie targać, ja właśnie tak mam że mi rockring leży sobie na półce bo itak nie jest do niczego potrzebny teraz, tylko na wyjazdy w góry będę zakładać