Rower do 5000zl - Sztywniak + 150mm !

Artrasik
Kontakt:

Post autor: Artrasik »

no włąsnie Yogi za ile opchałes ramke??
Sprzedam :rame kona stuff 2005 15,5 400zł !!
gg4139952
kamil_dh
Kontakt:

Post autor: kamil_dh »

tak moim marzeniem jest jeździć na ramce spawanej w Mielcu, albo w garażu pana Mietka i nie wiedzieć czy pan Mietek był trzeźwy czy akurat było po litrze i czy mu się rurki nie pokiełbasiły. Nie mówię, bo ramki mogą być ok, ale sama polityka reklamowa szanownego projektanta/producenta itd Pawła M. (tylko żebyś mi znowu nie groził), jest krótko rzecz mówiąc fallusowa. Nie będę rozpoczynał kolejnej kłutni na temat Zumbi (Panie świeć nad tą marką), bo przecież zawarte statutowo jest na forum, że nie można źle mówić o tej marce.

a akurat koshmara znam ziomboju i nie zgrywaj takiego oblatanego w undregroundowej produkcji, akurat do kosmarów nic nie mam.

jeśli chodzi o ellswortha to widziałem ramkę na żywo wyobraź sobie, może nie jeździłem, ale widziałem co ludzie robią z ramą i wiem, że wolałbym ją niż Ziom(bi). aha i "mały" nie jestem więc uważaj ze słowami.
co cie nie zabije to wzmocni
xxxxxx
Kontakt:

Post autor: xxxxxx »

kamil_dh heh... na tym forum przez ta firme duzo sie dzialo :-)))))
kamil_dh
Kontakt:

Post autor: kamil_dh »

xxxxxx ależ ja wiem o tym, dostałem nawet PM z wezwaniem do nie "robienia antyreklamy" bo zostanie to zakończone w inny sposób.

Oddajmy pokłon marce i twórcy! AVE!!
co cie nie zabije to wzmocni
xxxxxx
Kontakt:

Post autor: xxxxxx »

kamil_dh hehehehh;pp a niby jest wolnosc zdania ;pp ja tam nic nie mam do tej firmy, ale jak czytalem klutnie i bronienie samej marki to nawet nie chcial bym na niej jezdzic za darmo... koniec off topic, pisac o rowerku.
ODPOWIEDZ