Projekt dirtów
Prezydent od 14-16 przyjmował ludzi, wiadomo okres przedwyborczy:] Pierwsza wizyta, wspomnieliśmy o co chodzi, prezydent okazał sie fanem roweru, objechał całe okolice miasta i nawet nasze stare hopy widział. Potem jeszcze jedna wizyta, a trzecia to już jechaliśmy wybrać miejsce. Teraz czekamy na sprzęt. Łatwo poszło...
asterf u nas niestety odbywa sie to w randze wójta.....wydawałoby sie ze lepiej bo gmina ktora zarzadza wojt jest duzo mniejsza od takiej ktora zarzadza prezydent ale nasz wojt zostal wybrany ponownie na 2 kadencje a on raczej olewa nas totalnie...........dobrze by było gdyby z nami zrobiił taka "wizje lokalna" ale jak go na to namowic ;/ ;/
Mam pytanie czy duzo was było za pierwszym razem ??? i kto robil projekt ??
Mam pytanie czy duzo was było za pierwszym razem ??? i kto robil projekt ??
http://www.pinkbike.com/photo/838794/ ==> :)
-
- Kontakt:
Na pierwszej wizycie u prezydenta byly 3 osoby z ekipy i tata Radka (Asterfa), ktory znal wczesniej prezydenta. Przynieslmy ze soba plytke ze zdjeciami jakichs tam dirtow, powiedzielismy o co chodzi nam dokladnie itp.Na druga wizyte zostalismy umowieni 2 tyg pozniej. Omowilismy konkrety, pogadalismy itp. Za trzecim razem pojechalismy juz na wyznaczone miejsce i dostalismy namiary na wlasciciela, ktory zarazem mial udostepnic nam koparki itp <teren wyspiska smieci>. Teraz juz 3 tydzien czekamy na sygnal o dostpenosci sprzetu i gdy tylko go dostaniemy ruszamy z budowa:D
Dziwne, ale wogóle nikt nas nie pytał ile nas jest...(na szczęście, bo niewielu). Projekt zrobiłem sam, też zrobisz bez problemu. Dobierz sobie tylko ze np 100pikseli = 1 metr i w jakimś sprytniejszym programie graficzym dasz rade, nawet w paint'cie na upartego :P
Pozdrawiam
ps.Bartek bo jeszcze prezydent zostanie posądzony o jakieś dziwne kontakty z moim tatą:P
Pozdrawiam
ps.Bartek bo jeszcze prezydent zostanie posądzony o jakieś dziwne kontakty z moim tatą:P
cinasek jest mozliwe ;] trzeba tylko troche ludzi i zapału i nie trzeba koparki. chodz wiadomo, ze moze ona bardzo ułatwić życie. A co do dirtow to ogolnie fajne, tylko tak jak pisal johny, na koniec dalbym jakiegos stolika z 3 ladowaniami - normalnym i dwoch po bokach.
dwa skarby razem http://img105.imageshack.us/my.php?image=dsc00032qu9.jpg
-
- Kontakt:
freeride123spoko. No nie wiem ile to będzie kosztować. Władze to tak sprytnie rozwiazaly, bo wysypisko to własność miasta, płacą jakiejś firmie za roboty na wysypisku, a nam takjakby przy okazji to zrobią, zapłacą tej firmie za czas poświęcony na budowe hop. Co do budowy teraz, to mamy zamiar wyrównać teren i usypać ziemię pod hopy, ewentualnie kilka hopek wyprofilować żeby jeszcze poskakać póki warunki pogodowe jakotako... Na wiosnę jeszcze by się z tego wycofało miasto albo zapomniało, zmieniłyby się władze. Niewiem, łatwo poszło i na wszelki wypadek nie ma sensu odkładać.
Stolik z ladowaniem na 3 strony swietny pomysł, dzięki. A póki co czekam na telefon i dalej głucho, mam jeszcze nadzieje, że się odezwa do końca tygodnia jak zapowiadali.
Stolik z ladowaniem na 3 strony swietny pomysł, dzięki. A póki co czekam na telefon i dalej głucho, mam jeszcze nadzieje, że się odezwa do końca tygodnia jak zapowiadali.