Extreme sports chanel puszczaja sam syf

prolite
Kontakt:

Extreme sports chanel puszczaja sam syf

Post autor: prolite »

Co sie dzieje ostatnio gdzie sie podział "drop in" i tego typu programy zamiast tego puszczaja jakiś syf typu dzieciaki na deskorolce albo sierdzący streetball to to juz porażka co w koszykówce jest ekstremealnego Jednym słowem NUDA
ble
Kontakt:

Post autor: ble »

no a najgorsze jest to jakis wideserfing czy jak to sie tam nazywa ze smkigaja na tej desce po falach cos tam komentujacy gada ze jakies super extra triki a ja ciagle to samo widze
ddex
Kontakt:

Post autor: ddex »

dokladnie jedzie jakis kolo na desce i zawraca i to ma byc niby ciekawe. Pusciliby jakies pozadne filmy rowerowe!!!! A streetball moze byc calkiem fajnie sie to oglada .
LinksFR
Kontakt:

Post autor: LinksFR »

no klimat stracila extreme zupelnie... jak zaczalem ja ogladac chyba 4 lata temu to az przyjemnie sie siedzialo... deska/bmx/rolki/deska/ i tak w kolko, co ktorys wieczor film rowerowy, potem jeszcze drop in doszedl

a teraz?
jakis gumball, jakistam program o grach komputerowych mieli, idiotyczne stylizowane na klimat tvn turbo 100% adrenalina (czy jak sie to tam zwie), streetbol, jakies tam walki, nawet tego nie ogladalem

zal.pl jak to sie teraz el0_600 mowi
http://bodzio.pinkbike.com/
NoFuckinName
Kontakt:

Post autor: NoFuckinName »

ja od pewnego czasu nie mam wogole extreme... ;// poprostu zniknelo ;//
ble
Kontakt:

Post autor: ble »

NoFuckinNamea zaplaciles ostatni rachunek za kablowke?:P
M@t!Zz
Kontakt:

Post autor: M@t!Zz »

ble pisze: NoFuckinNamea zaplaciles ostatni rachunek za kablowke?:P
no wlasnie:D
[url=http://www.pinkbike.com/photo/1413525/]PB.[/url]
xxxxxx
Kontakt:

Post autor: xxxxxx »

NoFuckinName mowilem ci zebys tego nie wyżucał <rotfl> nie masz czego zalowac ;p
Breeder
Kontakt:

Post autor: Breeder »

zmienilibyście zdanie o streetballu, gdybyście tych ziomków na żywo widzieli, bo to co odpierdalają to szok jest. może sport nie extremalny, ale bez wątpienia undergroundowy.
|| www.villagerevolution.com || aka. kujon || dupa!
tinkki
Kontakt:

Post autor: tinkki »

zdecydowanie za mało teamtyki rowerowej, Freestyle- motocrossu,
ble pisze:no a najgorsze jest to jakis wideserfing czy jak to sie tam nazywa ze smkigaja na tej desce po falach cos tam komentujacy gada ze jakies super extra triki a ja ciagle to samo widze
tez tak uważam, zbyt duzo tego!!
M@t!Zz
Kontakt:

Post autor: M@t!Zz »

jezeli chodzi o windsurfing to mi sie to nie podoba jak ***:/ streetball..hmm..fajny:] jezeli widze jakis odcinek pierwszy raz to mi sie podoba:D bo jak pozniej tylko same powtorki to juz kapa:/

tinkki pisze:zdecydowanie za mało teamtyki rowerowej, Freestyle- motocrossu,
nio ostatnio widzialem caly czas same MX i MX.. ale wlasnie za malo FMX..
[url=http://www.pinkbike.com/photo/1413525/]PB.[/url]
NoFuckinName
Kontakt:

Post autor: NoFuckinName »

właśnie na tym cały dowcip polega że tylko EXTREME mi zniknęło... wszystko inne działa nawet pier****y Cartoon Network. Ale skoro widze, że wszyscy się żalą żę jakieś gówna puszczają to chyba nie mam czego żałować :P
Skr_180
Kontakt:

Post autor: Skr_180 »

Windsurfing jest najgorszy :P A leci go najwięcej ;)
Sick..
Fight & Fight When You Know You're Right :D
prolite
Kontakt:

Post autor: prolite »

Mozliwe ze ta koszykówka jest dobra wkoncu te musza miec jakies umiejtności ale jak powiedziałLinksFRto sie robie z tewgo syfny tvn turbo. Swoja drogą patrze na rozkładówke w internecie i programy ktore tam za zapowiedziane w danej godzinie nie pokrywaja sie z programami w POLSKIM EXTREME wieć może te barany z polski puszczają syf
cytch
Kontakt:

Post autor: cytch »

wypowiadacie sie tak jakby extreme sport channel bylo stacja tylko dla bikerow. a sa jescze inni ludzie, ktorzy nie uwazaja ze jazda z gorki na rowerze z predkoscia 70kph bylo czyms fajnym.
po 2. serfing jest dyscyplina extemalna bo czesto predkosci dochodza tam do 50-60kph i jest jeszcze problem zawijajacej sie fali...
a poniewaz idzie zima bedzie coraz mniej rowerow

kijowa jest tylko mala zmiennosc ramowki (czeste powtorki)
MAFIOISO
Kontakt:

Post autor: MAFIOISO »

streetbal BITWA O EUROPE jest zajebiste... kolesie z wysp są niemozliwi... gumball jest zajebisty... fajnie się ogląda... a wszytsko co związane z woda i deską nigdy nie lubiłem :P nie no nie jest tak źle a DROP IN leci czesto tylko trzaeba trafiac... najczęściej puźnym popołudniem lub wieczorkiem leci...
http://www.pinkbike.com/photo/885826/ - łower (dlaczego tu niema wolności słowa?)
Kuba_Szczecin
Kontakt:

Post autor: Kuba_Szczecin »

NoFuckinName pisze:właśnie na tym cały dowcip polega że tylko EXTREME mi zniknęło... wszystko inne działa nawet pier****y Cartoon Network

"mam tak samo jak Ty... " jakiś czas temu wchodze na program nr 32(ex)a tam nic,
przepadło :/
Quba_-_GT
Kontakt:

Post autor: Quba_-_GT »

kurwa pierdolicie bez sensu ja codziennie na 7 na drop ina wstaje a wczoraj jak ogladałem to patrze... napis Freeride Entertainment... czekam
a tu prosze godzinna relacja z cranworxa 2006 wywiady z zionmkami slope style i 4x... a co do windsurfingu to juz nim zygam:pp
Koło 24 na tył naObreczyDartmoorBlizzard szprychy dt piasta shimano m475 tanio!gg:6294842
ODPOWIEDZ