Niemcy i rowery

Krzywy
Kontakt:

Niemcy i rowery

Post autor: Krzywy »

Jak zapewne pare osob juz wie nastepny tydzien spedze w tym pieknym kraju beerem i eintopfem (czy jakos tak ;P) i mam pytanko (dokladnie dortmund jak by co :P):
co mozna kupic z czesci i akcesorii rowerowych tam tanio i okazyjnie ewnetulanie co jest tam takiego czego u nas nie ma??
jedyne o czy mslyszalem o tanich marcokach, ale niestety (moze na szczescie :D) amora mam wiec to mi nie ten teges.
jak ktos ma jakies pomysly to niech da :] bo sumie jak by byla okazja to czemu przegapic :)

rekawiczki mi sie spieprzyly myslicie ze moga tam byc taniej :P
ewentualne adrsey sklepow w dortmundzie jak by ktos mial to na miejscu wejde na forum i psrawdze :D

pls i z gory thc za odpowiedzi bylbym wdzieczny :)

ave i milego szczytu unijnego wszsytkim warszawiakom. a tak wogole to przegapie wjescie polski do unii :P
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
wujek
Kontakt:

Post autor: wujek »

ty wyłamujesz się rękawiczki miałeś kupici razem zemną cszyvy no no ... nie ladnie a i masz się odezwac do mnie !!!!!

no a co do sklepów to poszukaj na zagranicznych (najlepiej niemieckich ) aukcjach internetowych tam często są reklamy sklepów
pozdro all pozytywni wariaci
gg3465517
Dex
Kontakt:

Post autor: Dex »

"thc" jak dla mnie to thx (thanx) no ale jak kto woli :D:D

Gdzie ty sie tam pchasz oni nas tępili "pare" lat temu a ty do nich w gościne :D:D:D

Napewno taki jest tam to co tam produkują :) (tak na logike moją )
EmBond
Kontakt:

Post autor: EmBond »

wiem że w niemczech jest sporo sklepów kony a nie co u nas schodzący na psy ski-team i pewnie jest dużo rzeczy których nie zobaczysz w polsce bo u nas to wszystko jest jakieś zacofane
The Power Is On Your Side !!!
DJ
Kontakt:

Post autor: DJ »

Jak pojedziesz do Niemiec to weź sobie cennik np: z mka bika....I będziesz miał wszystklo jasne co jest tanio a co nie..
RapTuS
Kontakt:

Post autor: RapTuS »

w reichu nastaw sie na tani sprzet z zeszlego sezonu... u nich zawsze mozna trafic cos fajnego na przecenach.. ktorych w polsce jak zwykle prawie nie ma... a czesto sprzet starszy jest caly czas w tej samej cenie
Dex
Kontakt:

Post autor: Dex »

A bedziesz miał tam dostęp do netu ?? To byś relacje nam zdał :) i zbierał zamówienia :D
pasqd
Kontakt:

Post autor: pasqd »

jakas ladna dziewczyne przywiez. albo najlepiej kilka ;)

tylko nie idz na latwizne i karlic nie przywoz, wiem ze latwiej do bagaznika schowac, ale tu chodzi rowniez o wzgledy estetyczne, a nie o mozliwosc postawienia sobie na niej piwa, albo przekwalifikowania na stojak rowerowy :)

a tak na serio to u niemiaszkow znajdziesz mase czesci po dobrych cenach. moze nawet na jakiejs gieldzie trafisz uzywki (u nich uzywki to praktycznie nowki) po zajebiaszczych cenach.
Krzywy
Kontakt:

hehe jestem i na gg i na forum ale tu porypana klawiature maja :P jutro pojade z wujkiem po niemieckich sklepach lazic a i tak w gwoli scislosci mam ze soba katalog :D wiec bede porownywal ceny szukam mostka opon moze cos dla teamu przywioze :P

wujek rekawiczki jak mi tu starzy zasponsoruja to wezme no sory ale sam wiesz :]

sora za bledy ale klawiatury tu maja huujowe :P

a jesli o panny chodzi to jutro ide oblukac ale to tylko tak dla sportu swoja mam i mi starcza w zupelnosci :D

a zamowien nie zbieram bo mam cale 3 euro a jak cos kasy wezme od statrych to na swoje czesci. no sorki koledzy no ale :]

hmmm gdyby nie to ze u mnie z niemieckim tak hoojowo (pozdro pani balicka :P wujek i helu wiedza o co chodzi :D)
www.bikeaction.pl
Krzywy
Kontakt:

jak cos to privat massage mi piszcie albo gg bo nie mam czasu wsz tematow przegladnac :P
www.bikeaction.pl
MareKambo
Kontakt:

Post autor: MareKambo »

W niemczech mozna kupic rower na starych lx'ach nawet za 100 zl (ok. 20E) wiec jak tam juz bedziesz to daj znac.
marekambo@wp.pl

Moze cie jakos naprowadze i moze tez mi cos kuis hehe :_)
Krzywy
Kontakt:

jestem od paru godzin juz :P
www.bikeaction.pl
Krzywy
Kontakt:

hmmm ja ciagle tu jestem wiec niech na rayie topic nie spada moze ktos cos wie

i bardzo bylbym wdzieczny za info o adresiku sklepu :P w dortmundzie (dokladnie hörde dzielnica)

thx i ave
www.bikeaction.pl
SidieN
Kontakt:

Post autor: SidieN »

Tanio to mozesz na wystawce cos znalezc:)

Tak na serio to niemcy przychodzo do nas po sprzet, u mnie w miescie jak wpadniesz do rowerowego w sobote z rana to co chwile wpada jakis gebels.
Krzywy
Kontakt:

up >

nie obrazicie sie :P

heh ale kicha... zaraz do centrum jade bo w horde jest jeden sklep gdzie nawet xc nie znaja :] only treking... bikerow wogole nie widzialem ale kitowe miasto :|

jak cos sie dowiem to dam znac :P
www.bikeaction.pl
Krzywy
Kontakt:

ale lipa po maksie :(

bylem w kilku treking sklepach a na jutro sobie krucjate po calej reszcie sklepow obmyslilem... i zonk! jutro swieto wszystko zamkniete ;( wyjdzie na to ze ni **** nie obejrze sprzetu ale jetem zly bo w niedziele rano wyjazd. qrwa mac

apropo niemcow to my jednak w tej europie ptrzebni pokazac im co to znaczy jazda na biku
dzis jak zobaczylem kone stuff z przed kilku lat z marcokiem i teflonem na goleniach rama 15 cali platformy szeroka kiera grube opony... i przystosowany do trekingu kurwa mac! odblaski swiatelka wyciagnieta sztyca, rogi (!).

profanacja kurwa
nie no pierdolca dostaje tu wszystko sie piperzy. fak ja chce do domu ;(
www.bikeaction.pl
ODPOWIEDZ