Naklejki
Naklejki
Witam
Mam pytanko jak równo I ŁADNIE przyklejić naklejki na drop off comp z 2004r
Kupiłem orginalne w gregorio.
I czym go ładnie pomalować bo się trochę porysował spray czy pędzel i lak go zabespieczyć przed zamalowaniem uszczelek, lag
Z góry dzięki za odp.
Pozdro
Mam pytanko jak równo I ŁADNIE przyklejić naklejki na drop off comp z 2004r
Kupiłem orginalne w gregorio.
I czym go ładnie pomalować bo się trochę porysował spray czy pędzel i lak go zabespieczyć przed zamalowaniem uszczelek, lag
Z góry dzięki za odp.
Pozdro
-
- Kontakt:
Po pierwsze nazwy tematu nie piszemy z włączony Caps Lockiem po drugie jest taki dział o nazwie "Dla początkujących" i tam się twój temat nadaje.
Ten temat przypomina mi temat evera dotyczący tego, że sprzedał coś na allegro i nie wie jak to teraz wysłać. Odpowiedzi na dręczące nas pytania powinniśmy szukać jak najprostszą drogą, a czy zapytanie rodziców o to jak przykleić równo naklejki nie byłoby prostsze??
A właśnie, że dużo pożytecznego jego post wniósł. Mama, tata, dziadek na pewno by potrafili odpowiedzieć na jego pytania, a jeżeli ma uzdolnionego czworonoga to by zrobił to za niego :][=Groove=] pisze:Chrabał i co wniosles pozytecznego do tematu lub cztm Cie urazila jego tresc? Polska
Ten temat przypomina mi temat evera dotyczący tego, że sprzedał coś na allegro i nie wie jak to teraz wysłać. Odpowiedzi na dręczące nas pytania powinniśmy szukać jak najprostszą drogą, a czy zapytanie rodziców o to jak przykleić równo naklejki nie byłoby prostsze??
a adres e-mail do gregorio to gregorio@post.pl napisz morze jakieś mają
http://patryko33.pinkbike.com/