ja glownie po miescie to w orzeszku [661 mullet] a w gory i na jakies hopy\dropy ogolnie cos konkretniejszego to integral, ff tez jak wiem ze czegos jeszcze nei robilem i jest prawdopodobna gleba.. :P
ostatnio mojego kumpla potracil samochod jak wracal z pracy(bez zbroi i kasku), gosc jest ostro pocharatany...chyba lepiej wszedzie jezdzic w kasku i zbroi...
przecz z metem parachute!!! (bo chyba o takim mowisz:///)
juz paru ludzi wyrznelo szczena i jednemu sie szczeka oderwala i mu powieke wyrwala (czy jakos tak - ktos o tym kiedys na forum pisal). Jezeli juz to giro switchblade - ten kask ma mocniej montowana szczekae... niestety cena jest duzo wyzsza od zwyklych ff (661,uvex,bell itp)
siara jest jak 1 raz wyjedziesz w ff na miacho ,dresy taki ubaw maja;/.ale jak zaczniesz hardcor jazde i wiara cie zobaczy co wyprawiasz to szybko zmieniaja zdanie.a najciekawsze jest to ze dresy tez :D. i juz nie ma siary,tylko duma bo jestes rozpoznawany jako ten co z dachow skacze :P
Lepiej chronić łeb przecież tym sie myśli :) ale jazda po mieście w zbroji, integralu i innych ochraniaczach to poprostu pozerka. Czym innym jest jeździć tak do miasta, a czym innym przejechać przez miasto jazdąc z albo do toru czy zjazdu.
A tłumaczenia, że nawet jadąc w mieście może coś się stać to może lepiej do szkoly chodzić w integralu. Ale mi to nie przeszkadza :)
Zadowoleni klienci i dobre ceny ...
www.rowerowy.com
hehe ja tez sie zastanawiam czy integrala czy orzeszka bo raczej przewaznie bede w miesice jezdzil schodki murki i takie tam.. i w ff w *** cieplo a w orzeszku niebezpiecznie :)
ja jeżdże w integralu i sram na to co myślą o mnie inni, przecież i tak nikt mnie nie pozna ;) poza tym jak poskaczę trochę w kasku szczególnie jak jest ciepło to później moje włosy wyglądają jak bym nie mył ich przez 2 tyg, więc nie wiem co lepsze. Na ogół na hopy jeżdże z kaskiem na kierze a wracam z nim na głowie
nie mów hop póki nie przeskoczysz
GG 4103358
http://tiny.pl/h9qn
ej ludzie ale o co wogóle chodzi ??? Jaka siara- ważne jak wyglądasz, czy jak bezpiecznie sie czujesz ?? A pały sie na pewno nie przypierdolą o brak zabezpieczenia... ba - moe jeszcze pochwalą. Ja jeżdże w ff, i dobrze mi z tym. A jak się przyzwyczaisz to nie jest gorąco. A jak nie wiesz co kupić to se orzecha spraw i tyle...:|
Jaki???
Nowy Full Comp jest za 440. A jak by sie trafila jakas okazja tro bedzie taniej niz w sklepie. :)
Jak ktos chce cos zaproponowac za tyle co w sklepie to dziekuje.
Moze ktos chce sie pozbyc Full Bravo w dobrym stanie.
Sprawdz mkbike'a. Tam jest za 539 (Co akurat robi duza roznice, nie? :) W kazdym razie ja w nim jezdze i jest swietnie. Nic nie tlumi dzwiekowswietna wytrzymalosc, mala waga, fajna grafika <plooomieeenieee> no i niezla wentylacja.