Gwizdy dla...
u nas rowerow w autobusach zabronili wozic juz pare lat temu- ale robia za to zajebiste sciezki rowerowe na szerokosc 50cm ktore sie koncza na srodku skrzyzowania a za jazde po chodnikach straz wiejska sciga, koles kiedys na grunwaldzim zeskakiwal z murka takiego 1,6m wysokiego i wskoczyl jakiejs babie na maske , ale babcia jakas przyslepa byla i nie skumala sytuacji, myslala ze go pieprznela HAHA , nic ci nie jest synku-moze karetke wezwac- nie nic niech pani uwaza nastepnym razem -- na masce row od deemaxxow ....
Local Swinga-Swinga
ee to u nas my po chodnikach na lajcie dajemy.. ostatnio z kumplem wybraliśmy sie na streeta.. i patrzymy a przed takimi fajniutkimi schodami idom panowie policjanci.. no to w tym momencie długa.. kiedy byli 2 m od schodów wepchaliśmy sie przed nich i jump ze schodków.. nawet sie do nas nie odezwali.. widzicie u nas policja jest fajna.. bueheh.. 8] aczkolwiek stare baby som upierdliwe jak chyba wszendzie :|
-
- Kontakt:
GG mam wlaczone cala dobe, i jestem przy kompie cala dobe, mam angine...
Juz sie konczy, JUTRO SZCZAWNO - JUPI ;]
Na gg mam blisko 1200 osob wiec nie moge dac dostepny z wzgledow oczywistych, i tak domofon i telefon napierdalaja u mnie non stop ze zwariowac mozna...
A te schodki to kojarzysz ktore nie? Na przeciwko sfinxa... tam nigdy nie widac czy cos nie jedzie/idzie ;p
Juz sie konczy, JUTRO SZCZAWNO - JUPI ;]
Na gg mam blisko 1200 osob wiec nie moge dac dostepny z wzgledow oczywistych, i tak domofon i telefon napierdalaja u mnie non stop ze zwariowac mozna...
A te schodki to kojarzysz ktore nie? Na przeciwko sfinxa... tam nigdy nie widac czy cos nie jedzie/idzie ;p
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
No jutro szczawno tylko wcześnie trza wstać nie max? :) a te schodki to rzeczywiscie gowno z nich widac :) już jednego biekra nawigowałem czy ma leciec czy nie :)
Przy okazji polecam nowe forum mojego kumpla www.extremebikezforum.prv.pl <---- check this out! :D
Przy okazji polecam nowe forum mojego kumpla www.extremebikezforum.prv.pl <---- check this out! :D
GG: 1725215 Jelenia Góra
-
- Kontakt:
Ja mialem taka sytuacje stoje se na cytadeli przed zjazdem oglądam go, aż tu nagle nie wiadomo z kąd jakaś stara baba mi zaczyna gadać Cytuje "ze skręconym karkiem do nieba cie nie wpuszczą" a ja jej na to powiedzialem Spier***aj i zjechalem ale byla taka perfidna że jeszcze za mna krzyczała że mam zwolnic bo tam na dole ludzie chodzą. Qrwa.
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
-
- Kontakt:
[quote="MaxDamageDA"]Na szczescie przemily dres ;d z autka zapytal tylko czy nic mi nie jest, stwierdzil ze fajne grube opony , czem predzej oddalilem sie ;p
Ale serucho mialem w gardle...[/quote]
patrzcie... niesamowite, jednak dres tez czlowiek... jestes czlowieku pierwsza osoba, ktora na tym forum cos dobrego powiedziala na dresa... i to tez sie stalo przez przypadek... ale tak to jest jak sie ma same zle doswiadczenia...
Ale serucho mialem w gardle...[/quote]
patrzcie... niesamowite, jednak dres tez czlowiek... jestes czlowieku pierwsza osoba, ktora na tym forum cos dobrego powiedziala na dresa... i to tez sie stalo przez przypadek... ale tak to jest jak sie ma same zle doswiadczenia...
http://allegro.pl/show_item.php?item=40319121 licytować;) 1000$ ma być:D
Mnie to najbardziej wqrwia to, że ludzie głęboko w dupie mają czy idą chodnikem, czy ścieżką rowerową. Aż się ma ochotę takich potrącić.
Sytuacja:
Jadę sę ścieżką rowerową. Obok jest chodnik. Scieżką idzie jakaś błabka. Oczywiście środkiem, i dupska nie ruszy. Ni to je zjeżdżam na chodnik, żeby pasztecisko ominąć. A ta do mnie: "Nie jeździ się po chodniku!"
Skomentujcie to sami.... :|
Sytuacja:
Jadę sę ścieżką rowerową. Obok jest chodnik. Scieżką idzie jakaś błabka. Oczywiście środkiem, i dupska nie ruszy. Ni to je zjeżdżam na chodnik, żeby pasztecisko ominąć. A ta do mnie: "Nie jeździ się po chodniku!"
Skomentujcie to sami.... :|
Czy "nie" jest właściwą odpowiedzią na TO pytanie?
-
- Kontakt:
Nie chcialbym tu wywolywac jakiejsc wojny czy cus... ale mialem w klasie spora ekipe dresow, (wieczorowka LO) , byli naprawde spoko...
Zawsze mozna bylo na nich liczyc, fajnie sie z nimi bawilo, zawsze dobre smiechy. Mnie i pasje rowerowa rozumieli w 100% , szanowali wlasnie za to ze mam co ze soba robic, i uwazali za totalne kurewstwo cos takiego jak kradziez bajka...
Nawet pomagali mi szukac jumanego AC2 mimo ze juz bude skonczylem.
Naprawde dres tez ludz , to se akurat takie ciuchy nosi nei znaczy ze nic nie ma pod banka... Szczerze znam duzo gorszych bikerow niz ci z mojej klasy, ich akurat lubie.
Wogole kochalem ta szkole ;] Buda dla graczy, raz na tydzien na jakies lekcje sie poszlo kontrolnie... zajebista sprawa ;] nie da sie nie zdac jak sie ma troche sprytu i rozumu, zyc nie umierac ;]
Zawsze mozna bylo na nich liczyc, fajnie sie z nimi bawilo, zawsze dobre smiechy. Mnie i pasje rowerowa rozumieli w 100% , szanowali wlasnie za to ze mam co ze soba robic, i uwazali za totalne kurewstwo cos takiego jak kradziez bajka...
Nawet pomagali mi szukac jumanego AC2 mimo ze juz bude skonczylem.
Naprawde dres tez ludz , to se akurat takie ciuchy nosi nei znaczy ze nic nie ma pod banka... Szczerze znam duzo gorszych bikerow niz ci z mojej klasy, ich akurat lubie.
Wogole kochalem ta szkole ;] Buda dla graczy, raz na tydzien na jakies lekcje sie poszlo kontrolnie... zajebista sprawa ;] nie da sie nie zdac jak sie ma troche sprytu i rozumu, zyc nie umierac ;]
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
kurwa my mamy takiego psa co zawsze z psem chodzi i tylko kto jedzie po chodniku jeb 50żł ale nie place wale to a jak dresy na imprezke hh wparowaly i wybili mi 2 zeby to pomimo 3 zgloszen paly chodz milay 150 metrow to sie nie zjawily a te stare dewoty niech lepiej w kosciele siedza i rydzykowi wiecej pieniedzy daja w koncu jeden maybach to za malo a nie tylko dupe obrabiaja i zycie utrudniaja ale mam lepsze wyjscie tak od razu do piachu i spokoj
-
- Kontakt:
[quote="adi"]co jak co ale powiem wam że jazda z dużą prędkoścą między ludzmi jest nie raz zajebista...[/quote]
hm, a co powiesz o zjezdzaniu w dol z predkoscia 50km/h po ulicy, na manualu, nie korzystajac w ogole z hamulca;> hm... ;]
hm, a co powiesz o zjezdzaniu w dol z predkoscia 50km/h po ulicy, na manualu, nie korzystajac w ogole z hamulca;> hm... ;]
http://allegro.pl/show_item.php?item=40319121 licytować;) 1000$ ma być:D
-
- Kontakt: