Odzyskiwanie plików z kompa?! + Piosenki

gazela_bike
Kontakt:

Odzyskiwanie plików z kompa?! + Piosenki

Post autor: gazela_bike »

Witam ostatnio przez prypadek oprózniłem kosz a miałem tam pare potrzebnych rzeczy i teraz pytanie czy da sie to jakos odzyskac ? sa jakies programy do tego, takie bezpłatne:P i jeszcze kiedyts słyszałem ze w opcji "uruchom" w menu start sie cos tam wpisywało i wysyakiwało to co było usuniete a nie ma juz na kompie ale to było jak miełm win 2000 a nie wiem jak z xp. z gory dzieki za pomoc i pozdrawaim. I przy okazji podajcie tytuły jakis tanecznych kawałkow na dyskote, bo za niedługo organizuje a mam troszke mało muzyki :]
szela
Kontakt:

Post autor: szela »

są takie programy do odzyskiwania wpisz w google "odzyskieanie danych" i wyskoczą ci programy do tego i zjakiegoś serwera ściągniesz. ja miałem taką sytuację z 50 mb zdjęć mojej bratowej, które przez przypadek skasowałem i w ciągu 24 godzin od skasowanie je odzyskałm. także szukaj a znajdziesz bo idzie odzyskiwać
http://www.pinkbike.com/photo/op=view&image=716501
szArp
Kontakt:

Post autor: szArp »

jest taki program do odzyskiwania danych i nazywa sie PC file recovery nie raz mi pomgol odzyskac utracone pliki
psycho144
Kontakt:

Post autor: psycho144 »

recovery my files , ale pamietaj jedno - nie nadpisuj teraz najlepiej na dysku ! :)
Magic
Kontakt:

Post autor: Magic »

1. PC File Recovery - chyba najlepszy program tego typu, pomógł mi wiele razy
2. Nie zapisuj nic na dysku z którego skasowałeś te dane - im więcej na nim zapiszesz tym mniejsze masz szanse na odzyskanie straconych danych
Ride to die... oby jak najdłużej...
www.ldsc.yoyo.pl
ODPOWIEDZ