korba do 250zl
korba do 250zl
normalnie chcialbym se sprawic prezent i kupic nowa korbke za wlasnie gdzies 250zl no i tak nacelowniku mam :reborn cobra ps4 albo dartmoor react lub rebel lub moze jakis rpm jak macie jakiis objekcje do tychże sprzetow to piszcie
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja mam dartmoora rebela od marca gdzies udalo mi się jedynie wyrwać gwint z prawej korby poprzez niedokladne dokrecenie pedałów. Korba bardzo dobra i z solidnym rockingiem, blat dosc twardy, moj z bmx'owym łańcuchem nie scierał sie szybko. Później udalo mi sie ją zanieść do tokarza który za 20 zł wstawil mi tulejke ze stali z odwrotnymi gwintami, wszystko wkleilem na locktite do gwintów. Trzym sie jak nowa po tej opreacji.
A za to support truvativa giga pipe team dh juz strzela i skrzypi
A za to support truvativa giga pipe team dh juz strzela i skrzypi
no ja ro mam hardtaila ale ja nie ograniczam sie do np tylko streetu, lubie sobie tez wyskoczyc na hopy, szukam korby mocnej, najmocniejszej za ta cene, pewnie gdybym mial hajs to wzailbym sainta ale zastanawiam sie powaznie nad cobra, wogle to jest korba zintegrowana z wkładem? co jak sie połamie wkład? mozna gdzies go dostac? dotej pory mialem rpm korba okay ale strasznie sie gnie, a husseferta to nie chce, sporo slyszalem o tym jakie to gowno...
ja polecam TRUVATIV z reką na sercu jezeli chodzi o korby bo np. suporty to yyy powiem tak ze za dobrych n ie robią =) Miałem juz 3 korby truvativa teraz sie przezuciłem na HOLZFELER i ta korba jest zajebiscie sztywna i mocna naprawde ja polecam. Tylko bedziesz musial troszke dolozyć. aaa i jeszcze cos Howitzer Isoflow to są faktycznie gowniane gowna tego nie bierz. Ale np huselfelt jest ok. Ale najbardziej polecam holzfelera.
PozdRower
PozdRower
Darekozgadzam sie korby TRuvativa nie są takie złe. Miałem juz dwie pary Huusefeltów i w zadnych nie maiłem problemów z luzami czy wypadającymi tulejkami... na jedych korbach zajezdizłem dwa suport a one nadal było sprawne. Ja polecam Hussefelty albo jesli już to RPM El Toro podobno do Truvativa i równie dobre(niektórzy mówią że lepsze)
Cmp/ El toro / Dartmoor react/nope!!!!!
nic innego!!! miałem taki sam dylemat jak i Ty. mordowałem je w streecie a teraz w trialu-mówi samo za siebie. Są tak poobijane i potrzaskane o murki,że glowa boli. POLECAM
nic innego!!! miałem taki sam dylemat jak i Ty. mordowałem je w streecie a teraz w trialu-mówi samo za siebie. Są tak poobijane i potrzaskane o murki,że glowa boli. POLECAM
http://www.allegro.pl/item809273323_truvativ_stylo_nowa_4x_dh_street_nie_xt_slx_lx.html
-
- Kontakt:
ISOFlow to korba do XC =) więc miło że narzekacie =), miałem już chyba z 5 korb i najdłużej trzyma mi sie jak dotąd Holzfeller, korba chyba nie do zabicia do tego w miare lekka i sztywna, jest wykonana z lepszej mieszanki aluminium niż Haselfelt itp. Niestety nie wiem czy na pewno zmieścisz sie w tym przedziale cenowym.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
http://www.pinkbike.com/photo/797842/