widze ze to pitbul - DC nie wymieni na gwarancji ?
Smialo mozesz podjechac do Tespy (w ksiazce telefonicznej znajdziesz adres) - tam pospawaja Ci to za jakies 30 zl (targuj sie). Nie zapominaj jednak ze rama po spawaniu musi polezec, najlepiej w cieplym miejscu jakies 2 tygodnie.
Schodektak brawo moze jeszcze jakas zlota mysl? A co do tematu pospawaj niech polezy byle w cieplym i moze wyjedziesz jeszcze przy sprzyjajacej pogodzie.
[=Groove=]...masz chłopaku jakiś problem >??? spięty jakiś jesteś....nie masz dziewczyny...??/ ....bo nie kumam o co Ci biega??? Ochłoń z deka to może łatwiej będizesz rozumiał co czytasz....
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
a co do gwarancji - próbowałes ją wykorzystac?
Skoro wpisal koles swoje dane, to wyslij go, albo pojdz z nim do DC i po problemie - i głowkaaaaa pracuje...
Wiesz co Schodek? Nie , żeby coś ale na jakąkolwiek krytykę reagujesz pytaniami w stylu "pogięło Cię? nie srałeś od tygodnia?" albo coś w tym stylu.
W jednej z wypowiedzi inteligentnie poradziłeś koledze by walił zioma w jaja a potem plujesz się wniebogłosy jak ktoś Ci zwróci uwagę... Myślę, że mimo wszystko to twoje zachowanie jest nie do końca na miejscu. Co jak co ale mod to jakiś poziom reprezentować powinien. Ty póki co nie pokazałeś nic oprócz dziecinnych prób obrony czegoś czego nie powinno być. Rzekłem.
A co do tematu:
Spytaj młodzieńcze zioma czy nie pomoże Ci pchnąć jakoś tej gwarki. Myślę, że jak to zrobisz grzecznie to nie będzie stawiał oporu i bedziesz miał szansę na nowego pieska:P
pozdro 4 all
Serwisuję repliki ASG. DOBRZE serwisuję ;-) .
GG:8899894