No więc użyłem opcji szukaj ale oczywiście nic nie znalazłem. Chodzi mi o jakiegoś amorka powietrznego do 600 zł. Skok jakieś 80 albo 100 mm. Znalazłem amorka SR Suntour XCP D RL. Co o nim sądzcie? Chciałem mieć amorka powietrznego ponieważ czasem chciałbym popróbować sobie troche pseudo trialu. Ale chce też od czasu do czasu pojeździć w streecie i na hopach.
a właśnie zapomniałem napisać o tylch blokadach skoku. Podobno w niektórych amorach jest z tym tak że ta blokada skoku to zwykły plastik który coś tam przytrzymuje i słyszałem że wtedy można jeździć na tym tylko przy podjazdach a jeśli będzie się chciało wykonać jakiś skok to to pęka... ale są też te blokady nie z plastiku i teraz moje pytanie: Jeśli są to w jakich amorkach zastosowane??? i czy lepiej kupić z blokadą czy powietrznego???
Adi-DH - czytałeś co ja pisałem w poście czy tylko patrzyłeś na temat. Mi się wydaje że patrzyłeś tylko na temat. Chodzi mi o amorka powietrznego do 600zł po to że gdy będę chciał się pojeździć w pseudo trialu żebym mógł go wtedy podpompować. Ale chciałem nim też troche pojeździć w dualu i streecie. A po co mi 130mm? i na dodatek duro nie jest powietrzny i nie ma blokady skoku...
Wszystkie amorki są nowe z papierkami, zdjęc niestety nie mam, rodzice pojechali na Capri (taka wyspa) i zabrali aparat i kamere
Amorki nie były wymontowywane z rowerów są poprostu nowe.
Są to amorki typu Oem czyli montowane tylko wseryjnych modelach rowerów.
zapraszam na gg.8722182