Kurwa, zaskoczony byłem....

Domestos_WC
Kontakt:

Kurwa, zaskoczony byłem....

Post autor: Domestos_WC »

No wiec tak: siedze sobie w miedzyzdrojach... Na plazy rozstawiony dzwig, lina i bungee jumping :)) zawsze chcialem skoczyc... no to ide... podchodze do okienka, dogaduje sie, podpisuje jakies formalnosci z tymi atakami - nie atakami serca, nadcisnieniami, skretami jader takie tam... ogolnie zdrowotne rzeczy... place... czekam, zaraz tem wejde i skocze :) jupii
nagle do goscia z kasy dzwoni telefon... nie slysze co tam gada, ale czekam... nagle gosc do mnie: przepraszamy, ale w tej chwili skok nie jest mozliwy... zapraszamy pozniej, i oddaje pieniadze...

i co sie okazalo? w tym samym czasie, kiedy placilem dziewczynie na bungee urwala sie uprzaz... w stanie ciezkim do szpitala, pewnie o tym wiecie... ale co mnie zdziwilo - zawsze bylem pewny, ze istnieje jakas komisja - ktora sprawdza te wszystkie liny, uprzeze, ktora wydaje atesty i zezwolenia... zawsze mialem do takich rzeczy zaufanie, zawsze skakalem na takim czyms, uwielbialem to, a tu.... dupa... wychodzi na to, ze moge isc sobie na dach, wlanac tablice "bandżi dżampin", przywiazac do komina stalowa linke, a przy skoku urwanie nóg gratis... ja pierdole, w jakim my kraju zyjemy? ;-/ w stanach byla by z takich rzeczy niezla afera, a u nas... eee... nie ma komisji ? co z tego...

juz nigdy nie powieze zdrowia jakiemus gosciowi, ktory zielonego pojecia nie ma o takich rzeczach ;-/ wole sie wyszalec na biku, nawet jesli sie na nim zabije to bedzie to MOJA wina, bo ja mam nad tym wszystkim kontrole :/
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=273562 sprzedam na czesci pisac :* :D
quake
moderator
Kontakt:

Post autor: quake »

czlowieku...zyjesz w polsce...
pageup
Kontakt:

Post autor: pageup »

masz sporo racji :)
fajnie to opisałeś :Dhehehe
http://www.freeride.j.com.pl
http://tiny.pl/qr55 - w powietrzu :)
8!k3r
Kontakt:

Post autor: 8!k3r »

w sumie nikt nie jest ci wstanie zapewnic 100% pewnosci ze sie nie urwie a tym bardziej u nas gdzie taka lina wymienina byc powinna co kilka skokow i uprzeze szkoda im na to kasy zeby wiecej zarobic ps a ile kosztowal ten skok 100 zlł ? pozdr
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=359651
pLuTiK
Kontakt:

Post autor: pLuTiK »

......Final Dastination......;]... 3
O_o
Kontakt:

Post autor: O_o »

hehe jak napisal pLuTiK pewnie pierdolnie cie pociag albo wjedzie w ciebie autobus :D przesrane masz ;D
-=Matekk=-
Kontakt:

Post autor: -=Matekk=- »

Też zawsze chciałem tego spróbować ale jednak to polska i nic nie można zrobić...
punkers
Kontakt:

Post autor: punkers »

a domestos słyszałem właśnmie w radiu że u ciebie policja złapała jakiegoś złodzieje i im uciekł jak go spisywali czy cos takiego he he to jest polska o bunge jumping ile kosztowało bo byłem ale rano jeszcze zamknięte a widziałes ta gównianą kule he he zamocno
pchlaa
Kontakt:

Post autor: pchlaa »

owszem, jest komisja co to wszystko sprawdza. caly sprzet jest atestowany, firma powinna miec na niego papiery. bez nich, nie dostali by pozwolenia na skoki.
co do wypadku - najgorsza w pracy takich ludzi jest rutyna. watpie zeby uprzaz pekla, jest to wrecz niemozliwe. chybaze byla naderwana, nadcieta, nadpalona itp itd. bo jakby byla cala to nic by jej nie bylo
inna mozliwosc to to, ze ludzie wypuszczajacy klientow, robia to tak czesto ze nie trudno zapomniec zabezpieczyc line. gosc wypuszczajacy mogl nie przelozyc drugi raz pasa uprzezy przez klamre a wtedy to nie problem zeby wypasc.
przypuszczam ze prokuratura wszystko sprawdzi co i jak bylo ale rzeczywiecsie nie jest to mile
sikun jestes...
DubinRB
Kontakt:

Post autor: DubinRB »

lol....Pomyśl, że to mogłeś być ty... Ale to wogóle wszystko jest dupne. Ta uprząż jest jak nasz kraj...
eeeeee.....rower...
Xprot

Post autor: Xprot »

to jest polska tu nawet niebo jest ******
Domestos_WC
Kontakt:

Post autor: Domestos_WC »

skok kosztowal 100 zl ;-)

ps. ta kula tez byla zajebiiista :D skakalem na niej hehehehehe :D to bylo naprawde, jak wystrzelilo to poczulem moje uszy w kolanach :D:D:D:D:D ktos byl na tej smiesznej kuli tam? wystrzelili go? :D polecam :D naprawde zajebista akcja :)
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=273562 sprzedam na czesci pisac :* :D
ODPOWIEDZ