Magic raz przyszedł do nas kumpel z ochrony powiedział ze jakiejś babie z zarządu przeszkadza i powiedział żebyśmy dalej nie kopali bo szkoda będzie tyle roboty !! ale jak narazie nikt sie nie czepia :D
no ja właśnie z Durf i jeszcze dwoma innymi kumplami tego psa odkopałem, jabało jak nie wiem, w życiu nie czułem takiego smrodu
jeszcze kiedyś, jak po drugiej stronie drogi, na polu sobie hopke robiłem to odkopałem worek zużytych prezerwatyw <żyga> ale uwierzcie bardzo szybko zakopywałem.... i chopke w inne miejsce przeniosłem :P
Miturakte łuski i buty prawdopodobnie z wojny.... nie wiem moze odkupia to od ciebie jako zabytek :P ? zawsze mozesz sie zapytac albo sprzedac na allegro.....napewno jakas wartosc to ma skoro lezy tam od wojny. pozdro
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=9975294 rower na czesci !
to w na łopacie 2 znanych rowerzystów ze "starych" czasów i nie jest to sławek znaleźli pieczatki z 1 albo 2 wojny światowej , Zanieśli to do dziennika polskiego i opisali ich w gazecie:d były tak pieczątki dopodrabiania dokunetów trucizna i pełno gadżetów znależli to w słoiku
no my przy kopaniu też znaleźliśmy trupa tylko że go tam zostawiliśmy potem się okazało że podnim były jego dokumenty i leżał tam od 2 wojny świtowej z dziórą w głowie:] raz jak kopalismy na byłym poligonie to znaleźliśmy 5 niewypałów a potem się okazało że niedaleko tego miejca było jakieś składowisko bo jakiś koles znalazł 250 niewypałów.