TC, da rade bez zadnego instalowania, wystarczy miec firefoxa i zmienic jedno ustawienie ukryte, 30 sek zajmuje. sciagasz do woli. poszukaj o tym na BA
ja mam niestety taki problem, ze jedno ip na ok 10 komputerow i baaardzo zadko moge cokolwiek sciagnac z rapidshare bo akurat ktos inny cos sciaga, a z megauploada chociaz idzie.
mam pytanko działa wam colective ?? ściągnołem 1 cd i nie chce mi się rozpakować błąd wyskakuje żę niby hasło nieprawidłowe ;/ tak na marginesie dzięki crapp za filmy :)
jak najbardziej błąd wyskakuje dopiero pod koniec rozpakowywania. A na wstępie pojawia mi się taki komunikat "the collective... part 4 nieoczekiwany koniec archiwum" dalej jest błąd crc w zaszyfrowaniu i znowu koniec archiwum;/ jeszcze raz ściągne może będzie git :)
Cze mam pytanie.Czy krankedzie 6 którego zarzucił crapp da sie wyłączyć gościa który przez większą częśc filmu coś gada??Miałem raz taki problem z roamem, ale wtedy wystarczyło odpalić go za pomocą media player classic i był gites, a tutaj to nic nie daje.
Pozdro
sciagnij wersje z megauploada, tam nie ma komentarza. moge ew. wrzucic sciezke dzwiekowa bez komentarza w formie mp3 ale troche nie wygodne bedzie uzywanie tego
ma pytanko: czy z Krankeda 6 od crapp-a wszystko zostało dane na stronkę ?? jedna płytka jest w całości a z drugiej tylko jeden plik ?? bo już tak 5 dni chyba i nic się nie dzieje. czy t owszystko czy dalej czekamy na resztę ??