sebon-cowan do 150mm?chyba na dwa tygodnie...
cockera bym wzial albo bitcha...
Sztywniak do 1200zl || Pod ~150mm
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Spec serii "P" fabrycznie projektowane pod amortyzatory 130 mm skoku, wiec jak wsadzasz mniejszy skok to kat glowki rosnie, rama robi sie nerwowa ale zwrotniejsza...wiem ..bo mam takowa, wiec nawet P z pikem na 140 mm działala zajebiscie..wiec 10 mm wiecej nie zrobi jej roznicy...ale trza wziasc pod uwage ze amorki niby moga miec 150 mm ale rozna wysokosc widelca....
ALE co do głownego pytania...mozna w SPECA wsadzic 150 mm i da sie spoko jezdzic
ALE co do głownego pytania...mozna w SPECA wsadzic 150 mm i da sie spoko jezdzic
To ze nie umiesz jezdzic nie jest zalezne od ramki :D Ludzie manuala na dragach ciagna kilometrami....mczuszu pisze:ja co do speca z serii p.1,2,3 to ma geo jak niedojebane
jeździłem na p.1 i p.2 oba niedało rady do manuala wyrwać normalnie porażka banego to miałem na 5cm normalnie geo porażka oba były z dj2 z mojeje strony nie polecam ci speca z serii p>>pozdro:D
Prosze, spec p.2 z amorkiem 300mm
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php? ... dc2e006c8e