Witam mam dosc powazny problem na początku nowego roku zamiezam zmienic amor i zabardzo niewiem co wybrac najpierw zastanawiałem sie nad juniorem 2003 bądz 2002 (ale niewiem czy moja rama wytrzyma dartmoor street style) i tu mam pytanie czy moze ktos z was (lub waszych kumpli) ma dartmoora z juniorkiem (u mnie zmiana ramy na cos innego niewchodzi w rachube na tej mi sie jezdzi bardzo dobrze) z koleji jesli nie junior to moze jakis drop off- tylko niewiem jaki (prosze o jakąs porade) ostatecznie Dj3 (i tu tez problem który jest najlepszy i najwytrzymalszy?)
obecnie mam Duro triple(z tłumikami z marcocha) i przyszły amor powinien byc dosc wysoki (raczej 150 skoku) jezdze praktycznie we wszystkim od FR przez Dirt po lekki street (od tego sezonu bedzie jeszcze 4X)
jesl ktos był by w stanie mi pomóc był bym bardzo wdzięczny :)
poprawka kase mam (teraz 700 na swieta cos wpadnie potem tez cos sie znajdzie) a amor chcem kupic pod koniec zmiy(o ile wogóle bedzie) poniewaz w tym roku koncze szkołe i jak bym miał sprawny rower to oceny nie były by zadowalające :D (chyba kazdy wie o co chodzi)
pozatym nie chodzi mi o to co kto ma na sprzedaz, tylko na jaki amor powinienem sie nastawic(czego szukac)