ADDICTION
Ładnie to tak starsza panią stresowac?:P "czego jape drzesz!!!" rozwalilo mnie to totalnie:):). A babcia idealna klasyczna do bólu-powinni ja umieścic w Sevres pod Paryżem jako wzorcowy okaz członkini kółka gospodyń wiejskich.
Sam film fajowy, głownie jesli chodzi o skill i muze. Ujecia nie zawsze trafione, czasem operator sie częsie i jakość jakby nie wszedzie taka sama. Powtorze to co poprzednicy-adidas slopestyle NIE. Wiecej powinno byc momentów z mega akcjami-zwolnienie, przygotowania ew. powtorka z innego ujecia(cos w stylu wyczynow Bendera w pierwszych Disorderach) mnie tam to ciągle najbardziej kreci.
Całokształt 7-8/10 jak na polskie warunki full profeska
Sam film fajowy, głownie jesli chodzi o skill i muze. Ujecia nie zawsze trafione, czasem operator sie częsie i jakość jakby nie wszedzie taka sama. Powtorze to co poprzednicy-adidas slopestyle NIE. Wiecej powinno byc momentów z mega akcjami-zwolnienie, przygotowania ew. powtorka z innego ujecia(cos w stylu wyczynow Bendera w pierwszych Disorderach) mnie tam to ciągle najbardziej kreci.
Całokształt 7-8/10 jak na polskie warunki full profeska
http://boreksc.pinkbike.com/album/old-photos/
gg:1310266
gg:1310266
el_oguro masz na początku topicu bezpośredni link. klikasz prawym na niego i dajesz zapisz element docelowy jako..
a jeśli ci coś sie jebie sciagaj z megaupload
a na koniec bonus, ciekawostka, zagadka, rebus, jebus, ewakuacja, ejakulacja. oodd momentu wrzucenia na neta tylko z naszego servera mamy 2675 pobrań :P
a jeśli ci coś sie jebie sciagaj z megaupload
a na koniec bonus, ciekawostka, zagadka, rebus, jebus, ewakuacja, ejakulacja. oodd momentu wrzucenia na neta tylko z naszego servera mamy 2675 pobrań :P
|| www.villagerevolution.com || aka. kujon || dupa!
Filmik całkiem fajny, ale:
-na cholerę pokazywać Slopestyle z wszystkimi prosami w swoim filmie?
-popracuj nad montażem (nie mówię że jest tragicznie, ani że zrobiłbym lepiej, ale np. do MB troche brakuje)
-ujęcia niektóre troszke z dupy, oglądając dropa w Witach i gapa koło Kujona pomyślałem sobie że bym to spokojnie poleciał, a tak nie jest ;)
Btw zajebisty motyw ze ścianą i flipem :D
-na cholerę pokazywać Slopestyle z wszystkimi prosami w swoim filmie?
-popracuj nad montażem (nie mówię że jest tragicznie, ani że zrobiłbym lepiej, ale np. do MB troche brakuje)
-ujęcia niektóre troszke z dupy, oglądając dropa w Witach i gapa koło Kujona pomyślałem sobie że bym to spokojnie poleciał, a tak nie jest ;)
Btw zajebisty motyw ze ścianą i flipem :D
MadCow wkleje z innego forum moja wypowiedz " A coś sie stało, że ich pokazałem? Czy to coś złego pokazać w filmie o tematyce rowerowej jak nakurwiają prosi podczas slopestyle'u ?! Byłem tam, tak sie złożyło, że miałem okazje ich nagrać, zmontowałem z tego film i wrzuciłem do swojego filmu.."
pozdro300
pozdro300