MARZOCCHI DIRT JUMPER 4 2007 shit???
MARZOCCHI DIRT JUMPER 4 2007 shit???
Czesć,
zastanawia mnie bardzo niska cena nowego amortyzatora MARZOCCHI DIRT JUMPER 4 2007... Może ktoś się wypowiedzieć na jego temat?
zastanawia mnie bardzo niska cena nowego amortyzatora MARZOCCHI DIRT JUMPER 4 2007... Może ktoś się wypowiedzieć na jego temat?
Brak roweru powoduje raka i choroby serca!!!
też zauważyłem tą aukcje ;] tam nie ma nic propo tłumienie więc sądze że to jest coś takiego jaa k Dirt Jam (następca Dirt Jama??)... Albo nie ma wogóle tłumienia albo tylko z jednej strony...
Nie wiem co to moze być innego ;/ ale jest dziwnie tanie jak na Marcoka... :?
Nie wiem co to moze być innego ;/ ale jest dziwnie tanie jak na Marcoka... :?
Ride to die... oby jak najdłużej...
www.ldsc.yoyo.pl
www.ldsc.yoyo.pl
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
napewno nie jak Dirt Jam comp , gratuluje pomysłowosci, dirta jam comp nie ma tlumieni zadnego to po pierwsze, , jak moze ludzie nie miec tlumienia jak ma otwarta kapiel olejowa !!! regulacja twardosci za pomoca imbusa..
to jest cos jak dawniej niektore bombery, tylko sprezyna i olej , zwykle nieregulowane tlumiki, byleby nie odbijal szybko i nie wybijal, dlatego tanszy od no DJIII-ten ma ssv i teflonowe aluminiowe golenie co juz jest duzo drozsze
to jest cos jak dawniej niektore bombery, tylko sprezyna i olej , zwykle nieregulowane tlumiki, byleby nie odbijal szybko i nie wybijal, dlatego tanszy od no DJIII-ten ma ssv i teflonowe aluminiowe golenie co juz jest duzo drozsze
ACid in the sky :() Zły plan nie jest dobry :)
może jakoś wymyslili że ma kąpiej olejowa a nie ma tłumienia ;] w duro niektórzy też robią otwarte kąpiele i na pewno nie są połączone z tłumikami ;p a w dirt jamie compie była otwarta kąpiel? nie dam sobie reki uciąć ale raczej tak chociaż tłumienia nie było ;]
http://www.pinkbike.com/photo/1041682/ - riding || any questions?? gg:8735346
-
- Kontakt:
Idac dalej to napewno nie bedzie mozna go juz ustawiac indywidualnie pod siebie poniewaz skoro jego twardosc jest regulowana przez imbusy to zapewne nie bedzie mozliwosci pompowac go co jest juz duzym minusem... bynajmniej dla mnie. kolejna zastanawiajaca rzecza jest jego "nowy system sprezynowy" a nie zawsze nowe znaczy lepsze. Jak juz ktos wspomnial im wyzszy numer DJ'a tym jest on ubozszy. Niemniej jednak kuszaca jest ta cena :) bo niecale 600 zl jak za(nowego) marcoka to jak wszyscy wiemy niewiele :D Tak wiec ma on zarowno plusy jak i minusy... ale przeciez nie mozna miec wszystkiego... :D
...::: No Risk no funn :::...
ernest91
http://www.allegro.pl/item147908504_mar ... shop_.html
BikeHunter
co z tego że 600zł za nowego marcoka skoro to może być jedno wielkie g...o??
http://www.allegro.pl/item147908504_mar ... shop_.html
BikeHunter
co z tego że 600zł za nowego marcoka skoro to może być jedno wielkie g...o??
Ride to die... oby jak najdłużej...
www.ldsc.yoyo.pl
www.ldsc.yoyo.pl